mandag 28. mai 2018

Cupcakes det søte liv

Cupcakes det søte liv

Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med!


Cupcakes det søte liv

Det søte liv har 300. Disse nydelige cupcakesene har jeg oppkalt etter Mövenpicks kjempegode karamelliskrem som heter Caramelita. Pynten er luftig, pisket krem som er smaksatt med vanilje.


Livet er deilig, bare man er karaktersvak nok til å nyte det. Etter nesten år å være en bake-blogger er å bake cupcakes enda i dag en av mine favoritter ting a bake. Cakepops er noe av det hotteste og morsomste innen baking for tiden! Kort fortalt er det kjærlighet på pinne-kake pyntet etter din egen fantasi. Denne oppskriften gir ca.


Cupcakes det søte liv

Brødpuddingen er best når den er varm og nydelig, men også god servert kald. Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins. Oppskriften passer til en stor langpanne, ca.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Tenkte egentlig at jeg skulle rekke å legge inn dette før kl 2 men nå blir det et mandagsinnlegg i stedet. Jaja, sånn er det noen ganger, at tilfeldighetene vil det sånn. Endelig har sommeren kommet, og håper den varer lenge. Har jobbet litt med oppskrift med lakris de siste dagene.


En gjennomsnittsmuffins er sunnere enn en gjennomsnittlig cupcake. Muffins kan være bakt uten søte ingredienser og ha grønnsaker, kjøtt og ost i stedet. Disse er min beste vanilje cupcake oppskrift, Disse lager jeg når jeg har cupcake kurs, og alle syns den er så god. Disse cupcakes er rik i smak da jeg bruker kremfløte istedenfor melk, du kan bruke melk også, opp til deg hva du liker best!


Bollene skal stekes på høy temperatur, så man må følge med på at de ikke blir for mørke. Jeg var skeptisk første gang jeg prøvde, men resultatet var enestående - dette er VERDENS BESTE BOLLER! Sesong Sesong Sesong Sesong 4. Ikke tilgjengelig lenger.


Cupcakes det søte liv

Og flere synes det er kjempe gøy og pynte disse søte småkakene. Den største forskjellen på muffins og cupcakes er toppingen, all pynten. Muffinsen kan være sunn og usunn, frokost, middag eller dessert. Cupcakes er bare en søt kake med krem på toppen. Hva er vel mere naturlig enn å feire den med sprudlende cupcakes ? Disse inneholder musserende vin, men den kan byttes ut med f. Her i huset falt de virkelig i smak.


Både hos mann og sønn. De gikk til storangrep på disse i går kvel etter at det ble fritt fram å spise. Forskjellen mellom cupcakes og muffins er at muffins er et bakverk i porsjonsform, mens cupcake er en kake i porsjonsform.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg