tirsdag 22. mai 2018

Frisør jessheim storgata

Kun 29- for dameklipp, herreklipp og barneklipp. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Jessheim Storsenter - Hairport frisør. Både drop in og timebestilling! Velkommen til en nyoppusset fresh frisørsalong! Vi ønsker å øke synligheten vår, og ettersom det nærmer seg jul så passer det perfekt med et gavekort til en av dere som takk for hjelpen #127876; Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive Jul i kommentarfeltet. Manesjen Frisør er stedet for deg som er opptatt av kvalitet og koselig atmosfære.


Avtaler utover våre åpningstider kan avtales med din frisør ! Sections of this page. Håret mitt og brynene mine har aldri vært bedre, Elin lytter og. Du finner oss i den gamle delen av senteret, rett ved passasjen som går over til den nye delen, i lyse fine lokaler med utsikt mot torget.


Frisør jessheim storgata

Salongen tilbyr både drop-in og booking. Stedet for gode opplevelser, med passion for fashion og god mat! Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. DHC Strømmen etg.


Vi hadde ikke kommet hit om det ikke var for alle våre fantastiske kunder, som måned etter måne år etter år har valgt oss. Merk at Storgata (Lysheim) her feilaktig er gitt adressen Veiberggata 9. Ser du etter åpningstidene til HairShop Frisør ? Spør derfor våre frisører om råd og anbefalinger, - også når det gjelder produkter og eventuelle kurer for hjemmebruk. Dameklipp, herreklipp og barneklipp.


Frøken Pedersen Frisør. Hyggelig betjening og hyggelige priser! Anker Frisør holder til i Storgata 53B, i Anker STI-bygget (vis-à-vis Oslo legevakt). I Studio Alf Frisør arbeides det til enhver tid for at du som kunde skal oppleve, kvalitet, kreativitet og topp service i alle våre salonger.


Stavanger hårsalong. Vårt mål er å gi deg en unik tilpassing når det gjelder fargedesign og hårklipp. Butikken har parkeringsplasser rett utenfor vinduet og byr på et stort utvalg av alle våre produkter.


Frisør jessheim storgata

Våre frisør er til enhver tid oppdatert. Design Haircare AS. Sissel Kristin Opsahl (65) er daglig leder. Bedriftsdatabasen - Opplysningstjenesten du trenger for å sjekke dine kunder og konkurrenter.


Finn billigste frisør i Porsgrunn. Se kontaktinfo, prislister, kart og andres erfaringer med denne frisøren. Tango Storgata tilbyr klipp- og frisørtjenester i Porsgrunn og omegn.


Frisør jessheim storgata

Vegelgården hadde grønsaks-hage langs Storgata , og bak huset og ned mot Trondheimsvegen var det prydhage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg