fredag 4. mai 2018

Legoland danmark

Finn legoland danmark nå på Kensaq. Super bilferie i Danmark med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Feriehus i Danmark - Én søking - alle byråer.


Her er masser af action, fart og sjov.

Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen. Here is plenty of action, speed and fun. Koordinater Legoland er en fornøyelsespark som tar utgangspunkt i LEGO-figurer. Den første Leogoland-parken ble åpnet den 7. Denne parken inneholder detaljerte modeller av miniatyrbyer som var bygget kun av LEGO-klosser.


Parken byr på interaktiv underholdning for hele familien med mer enn kjørende aktiviteter, show og attraksjoner. På den måten unngår du å stå i kø ved hovedinngangen, og kan heller gå rett inn i parken uten å kaste bort noe tid! Mer enn millioner legoklosser, mengder av berg-og-dal-baner, pirater, badelan ville vesten og Star Wars – her finner du masser av fart, action og moro for hele familien.

En bilferie gir deg friheten til å tilrettelegge reisen din akkurat slik du selv ønsker. Bestill reise med DFDS til København, og bestill opphold der du selv måtte ønske å bo. If you continue to use the site, you accept our use of cookies. Nyt en deilig ferie i Danmark. This family-friendly hotel features free sauna and gym access.


Hovedhensikten med Legoland er at alle atraksjoner enten er bygget i lego eller er innspirert av lego. Hi, If you are planning to visit Legoland , I highly recommend you to stay at least one night in Legoland Hotel. Your kids will love it and even you will like it a lot. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Opplev en verden bygget av legoklosser.


Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster. Bestiller du fly og hotell til Danmark samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Legoland. Slik får du rabatten. I Legoland kan man kjøpe seg et såkalt quick pass for å slippe å stå i kø.


Det har satt sinnene i kok hos mange foreldre, som mener at muligheten er udansk, skriver Berlingske Tidende. Sol og varme – ja takk! Kald i kroppen etter en lang vinter?

Det er faktisk mulig å være norsk sydenturist i Danmark. Feriesenteret har flere hundre feriehus samt Lalandia Aquadome som hovedattraksjon, et tropisk badeland som ligger helt opptil Legoland. Billund og nyt en ferie i Danmark.


Her finner du hotell, transport og tips til andre attraksjoner på Jyllan i Danmark og Europa forøvrig. For norske barn er det nærmest en obligatorisk del av barndommen, det å få besøkt Legoland , og tusenvis tar turen hvert år. Og det er ikke så vanskelig å skjønne.


Få familieparker i norden kan sammenligne seg med størrelse og spektakulære aktiviteter og severdigheter som Legoland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg