tirsdag 4. april 2017

Ai2 tøybleier

Vi fører økologiske og trygge produkter til mor og barn. Se også våre økonomiske tøybleier startpakker. Til mamma har vi tøybind og ammeinnlegg. Nettbutikk som holder til i Drammen med hovedfokus på tøybleier.


Aier ett todelt bleiesystem, hvor du kan bruke ytterskallet flere ganger og bare bytte innlegget i bleien. Den største fordelen med All in Two tøybleier er derme at her er det virkelig snakk om gjenbrukbare tøybleier - skallen kan nemlig brukes flere ganger før den behøver å bli vasket. Det gjør All in Two tøybleier til billige tøybleier , hvor du kan nøyes med færre tøybleier og samtidig vaske mindre. Smart og økonomisk!


GroVia Hybrid AIer one size tøybleier som passer barnet fra nyfødt og igjennom hele bleieperioden (– kg). Langt de fleste barn vil dog oppleve at en tøybleie spesifikt til nyfødte vil gie en mye bedre passform de første par måneder. AItøybleier er en økonomisk tøybleieløsning ettersom sperrelagene kan brukes flere ganger. Det er også en plassbesparende tøybleietype som ikke tar mye plass verken ved vask, tørk eller oppbevaring.


Hybridbleier er en type AI-bleie hvor du kan velge mellom enten vaskbare innlegg eller absorberende engangsinnlegg. Puppi aitøybleier er laget av 1 myk og deilig merino ull! Trykk på et produkt så får du opp flere farger i hvert produkt. Dette er myke, pustende, nedbrytbare skatter fra Polen.


Vi sender til hele landet. Velkommen til Nøstebarn! Her finner du garn!


Alt i to tøybleier er enkelt å vaske ettersom sperrelaget kan benyttes flere ganger så lenge det ikke har blitt møkkete (med avføring). En annen fordel med alt i to tøybleier er at det kan være økonomisk da du kan benytte det du ønsker som innlegg og du ikke trenger så mange sperrelag. Bytt ut innlegget når det er vått, og bruk bleieskallet om igjen. Flip aibleiesystem, her vist i minste innstilling. Lages i hamp bomull jersey.


Hjerte Aitøybleie OS. Innlegg for å øke absorbsjon i tøybleier. Og som Ailigger innleggene godt på plass uten knapping, har unike strikker foran og bak som holder på plass. Alt-i-to tøybleie med broderi.


Ser at jeg er i ferd med å bli glad i Milovia også, kommer nok til å kjøpe flere av dem. Selv om det er lommebleie, har jeg brukt den en del nå som sperrelag utenpå brettis. UnikumBLEIA tøybleier. Pris NOK 35inkl. Les mer Alt i to tøybleie av redesignet ull med nett passform.


Tøybleier i utmerket stand. Vi har laget et komplett tøybleiesystem tilpasset dagens småbarnsforeldre. Little Boppers AiCover. Aier genialt fordi du kan bruke så og si alt av innlegg (foruten microfiber) direkte i coveret.


Dette gjør også ailøsningen til den mest økonomiske løsningen når det kommer til tøybleier ! Hos oss kan du også handle brukte tøybleier - trygt og enkelt. Det fins mange muligheter for tøybleier på natt. Jeg skal også prøve tøybleier med lille som kommer nå.


Har funnet ut at jeg prøver ai(alt i 2) det ser enkelt ut og ikke så dyrt sånn for å prøve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg