tirsdag 25. april 2017

Bedste foundation til moden hud

Bedste foundation til moden hud

Foundation fra Loreal gir en medium til full dekk. Vibeke giver de bedste tips og anbefalinger til at bruge foundation på moden hud. Vet du hvilken foundation du skal velge for å få din voksne hud til å stråle?


Se de ulike tipsene under, så kanskje du finner den varianten som passer for akkurat deg og din hudtype. Tips: Finn riktig foundation ved å teste fargen på kjeve og kinn i dagslys. Unngå å teste på hånden i kunstig lys.


Normal hud - bruk lette produkter Du som verken kjenner deg tørr eller fet men som vil jevne ut hudtonen din kan med fordel bruke den nye generasjonens ultralette foundations. Takket være lette ingredienser føles denne foundation knapt på huden og har en blurry effekt. Nøglen til en smuk hud skal nemlig findes i dit valg af foundation. Oftere tykkere i konsistensen end den almindelige foundation. Virker mere cremet og skal fordeles jævnt i ansigtet.


Svamp, pensel og fingrene er gode hertil. God til huden der fedter lidt, da den. Husk altid at bruge creme inden du påfører foundation , så har du det bedste underlag at lægge din makeup på. Find den rigtige type foundation.


Så når du skal finde den bedste foundation , som passer perfekt til dig, er det en god ide at starte med at kigge på din hudtype, så det både ligger flot på huden , og plejer huden imens. Har du også svært ved at finde markedets bedste foundations simpelthen fordi der er SÅ mange? Ja vi kender det godt. Derfor har vi her på Q haft fingrene i makeupartistens store udvalg af foundations, for at finde frem til hvilken foundation der klarer sig bedst, og hvilken foundation der er bedst til prisen. Primer, foundation, BB-krem, concealer, pudder og rouge – finn riktig produkt for deg her.


Hold oversikt over det siste innen sminke med Yves Rocher. Grunnlaget for vakker sminke. Hvem kan motstå et par vakre øyne? Ram inn med eyeliner, kajalpenn. Alt tilbehøret du trenger.


Børster, svamper, pensler m. Våre nyheter innen sminke. Vi har noe for enhver. Alltid fri frakt til noen av våre 2butikker, eller ved kjøp på over 500kr.


Som medlem skjemmer vi deg bort med masse gode fordeler. Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet.


Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi elsker denne fra YSL, der indeholder et fugtgivende serum, der får huden til at stråle og giver et naturligt og 'dewy' finish. Så undgår du, at huden skaller, og din foundation vil lægge sig meget flottere på huden. På en yngre hud kan du også legge på make-up på en helt annen måte. Sminker du en eldre kvinne med alt for mye dekkende makeup, kan resultatet bli at du får henne til å se eldre ut.


Eldre og mer moden hud trenger litt ekstra fuktighet og gode anti-age-produkter. Hvordan skal man ta vare på huden når man blir eldre? Uh… Der er så meget jeg gerne vil skrive til dig! For du bringer så mange gode emner op i din mail! Så selvom du gerne vil have et hurtigt svar om hvor du får den bedste foundation pudder til uren hud , så får du først mit svar til sidst.


Du kan bruge denne foundation alene eller blande den med din ansigtscreme inden du påfører den. Ved at blande foundation med creme kan du selv bestemme dækkeevnen og tilføre huden ekstra fugt. Hvis du vil give huden en smuk glød kan du også blande en smule highlighter med din dagcreme og foundation , der får huden til at stråle.


Der findes mange forskellige foundations, hvorfor der også findes en til dig. Men her er altså en foundation , der kræver at man ikke har tør hud - ellers sætter den sig ligesom ovenpå huden og ser bare…tør ud. Skjønnhet har ingen alder. Likevel er det ingen hemmelighet at voksen og moden hud trenger ekstra oppmerksomhet.


I videoene under gir superstylist Jan Thomas deg sine beste tips til makeup for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg