fredag 28. april 2017

Saftige kaker

Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Som for eksempel denne enkle, saftige og holdbare langpannekaken med sjokoladesmørkrem som metter mange, og som er ypperlig å servere i barneselskap - eller hvis du blir bedt om å ha med kake på for eksempel et idrettsarrangement, skoleavslutning, dugna på St.


Hansfesten eller på jobben. Oppå deigen legger man bær etter ønske, og de kan enten være friske eller frosne, så dette er en kake man kan lage hele året.

Den ferdige kaken blir myk og litt klebrig i midten. Kaken er spesielt nydelig servert sammen med is eller vaniljesaus. Oppskrift og foto: Kristine.


I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er hemmeligheten for å få et godt resultat. Pisk smør og sukker hvitt. Tilsett honning og pisk videre i 1-minutter.


Bland det tørre sammen og bland inn. Hell røren i en godt smurt form.

Jeg er svak så svak for salt karamell så denne kaken anbefaler jeg! Så kommer en kake som alle bør ha oppskriften på, og det er en langpanne sjokoladekake. Sjokoladekaker i langpanne trenger ikke være kjipe, eller tørre, eller vanlige.


De kan være skikkelig gode, saftige og ikke minst enkle å lage. Bakte kaken , og den ble god #128578; Stekte i min, etter min var den ikke i nærheten av å være stekt. Byttet ut glasuren oppå med ostekrem (R.O.OM`s gulrotkakeostekrem) med kakao og pulverkaffe i, det ble veldig godt. Kaken er absolutt best dagen etter, eller etter en tur i fryseren, og det er jo ingen ulempe akkurat. Hva er vel bedre enn en saftig eplekake?


Denne er enkel å lage og klar til å sette inn i ovnen i løpet av en halv time. Ikke la de gjøre det! Dette er vår mest populære kake. Det er så enkelt å lage kake fra bunnen, alt du trenger er riktig oppskrift.


Den smaker godt OG er enkel å lage. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.

Hold døren på stekeovnen lukket til kaken er nesten ferdig. Da får du høye og luftige kaker. Hvis kaken faller ned i midten er den tatt ut for tidlig – midten blir nemlig ferdig sist. Det kan være lurt å senke temperaturen i ovnen når du ser at kaken begynner å løsne fra kanten av formen, og så steke ferdig på lavere temperatur. Avkjøl kaken på rist.


Sølvkake er fin å fryse. Kaken kan pyntes helt enkelt med melisglasur og røde cocktailbær. Honningkaker er som skapt for lagring, fordi de trekker til seg fuktighet fra luften.


Kakene holder seg derfor gode og saftige over svært lang tid. Kjempegode kjøttkaker med en overraskende ingrediens. Sper du kjøttkakene med sprudlende Farris eller kullsyreholdig vann blir de ekstra gode. Boblene i vannet gjør kjøttkakene både saftige og lette. Det må i så tilfelle være FLERE saftige kaker :) Og er det kaker du trenger , er du kommet til rett sted!


Sjokoladebaserte, nøtter, frukt, bær og krem, finn din favoritt. Her er det bare fantasien som setter grenser. Se vårt utvalg av deilige kaker under.


Er dette verdens raskeste og enkle kaker ? Vi vet alle hvor kjipt det føles å sitte sliten i sofaen etter en lang dag, og plutselig kjenne godis- og kakebehovet snike seg på: Energinivået er for lavt til at du orker å gå på butikken, men du kjenner at alle celler i kroppen trenger en saftig kake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg