onsdag 26. april 2017

Dikt til kollega som blir pensjonist

Skal du skrive kort til en som skal gå av med pensjon? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til pensjonisten. Vi har en kollega som går av nå snart.


Jeg har ansvr for å kjøpe gave og skrive kort.

Men hva skriver man på et kort til en som blir pensjonist ? Takk for samarbeidet og lykke til i pensjonisttilværelsen? Som dere skjønner så er det første gang jeg skal skrive et sånt kort. Blir glad hvis noen h. Dikt til kollega som blir pensjonist Kloke ord til pensjonist - Faktisk nyheter og fakt.


Berge sitt eget dikt Pensjonisten. Tekst til pensjonisten – side 3.

Vi ønsker deg et herlig liv som pensjonist ! Det var en glede å jobbe sammen med deg. Hun er godt yngre enn Tordis Ørjasæter, likevel gammel nok til å ha solid bakgrunn for egne meninger om tilværelsen som pensjonist. Nå må du kose deg med familien din og ta hensyn til deg sjøl, var varme og kloke ord som også ble “drysset” over pensjonisten. Når vår kjære kollega Ellen Seip, med sitt usedvanlig åpne og barnlige sinn, nå blir pensjonist , står kollegaer, forfattere, illustratører og forlag – ja, hele det litterære Norge både fattige og beriket tilbake.


Nettopp kommet hjem som pensjonist. Ble behørig feiret av omtrent hele rådhuset. Nå blir det mer tid for barnepass. Satte stor pris på din hilsen. Skal hvile nå etter all feiringen.


Gi besked om barnepass. Stiller alltid opp, vet du. Hils begge dine mannfolk Paps. Trenger du et godt sitat?


Når folk spør meg hvor mange mennesker som jobber her, pleier jeg å svare: omtrent en tredjedel av dem.

Lisa Kennedy Med det samme du setter deg ned med en god varm kopp kaffe, kommer sjefen din til å spørre deg om å gjøre noe som tilfeldigvis kommer til å ta like lang tid som det tar for at kaffen blir kald. Over porten til Mings hus i de glemtes by sto denne tekst meislet i sten av en Hiasisk Kunstner. Lev livet nu og her ja, lær du lever blott den tid du er Så lev lev livet se det rinner alt daler sol og dagen svinner Lev livet merk deg meislens ord Det er senere enn du tror. Gratulera Theo #128578; AL 1. En kollega borte i gangen skal slutte i firmaet hun jobber og vi som jobber i samme etg skal lage en minnebok til henne:-) Har lyst til å skrive et fint dikt som formidler positive tanker. Og er sosial og omgjengelig.


Helst noe mer personlig enn gavekort. Du er en energirik, modig og engasjert kollega som vi kommer til å savne. Dine evner til å sette i gang med nye prosjekter og fordype deg i nye interesser også utenfor jobben er pokker meg forbilledlig!


Jeg skal bli som deg når jeg blir pensjonist ! Lars Vidar er en så god kollega at han fikk et dikt forfattet til ham. Cinos verden: Avskjedskort til en god kollega 20. Dette er en hyllest til en god kollega som gjør arbeidsplassen min. Noen ganger helt uventet får man et ord eller vers i fanget. Hjelp meg litt ang å skrive kort til en ansatt som slutter.


Føler at ord blir fattige, men. Som pensjonist har eg det kjekt for eg har så mange slags prosjekt så dagane dei går veldig fort stundom eg synest dei blir for kort prosjekta er ofte av ein slik art at eg både lukta og blir litt svart så det eg gjere når dagen er slutt – eg besøker dusjen eit par minutt. Eg veit at det finst dei som seie at eg burde satse litt på.


Sette sammen en video om pensjonisten. Har venner, familie og kolleger gi en hyllest til pensjonisten på video. Samle bilder fra stedet av sysselsettingen fra fortid til nåtid. Dekorasjoner kan være en blanding av bilder og gjenstander fra ulike tiår og år som pensjonisten jobbet på hans eller hennes jobb.


De nye reglene for offentlig tjenestepensjon, som nå er i ferd med å bli utformet, gjelder kun deg som enda ikke er pensjonist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg