tirsdag 11. april 2017

Stiv heks

En deltaker er heks. De som blir berørt av heksa , må stå stille med bena fra hverandre. Man blir fri ved at en annen deltaker kryper mellom bena dine. Gjerne flere hekser dersom det passer.


Tilpasning for funksjonshemmede. Svaksynt: Egner seg for de med best syn.

Viktig med jevnt underlag. Tips om ulike ledsagerteknikker finner du her. Den gir en solid porsjon fysisk aktivitet, og kan derfor også utgjøre en god (og morsom) treningsøkt for voksne også. Aktivitetskassen - Din verktøykasse for kroppsøving og fysisk aktivitet.


I denne varianten vil ikke det å ha'n overføres til den spilleren som blir tatt, men den spilleren vil i stedet måtte stå helt stille og i praksis ikke være med på jakten lenger, inntil vedkomne blir befridd av en tredje spiller, som ennå ikke har blitt tatt. Stiv heks med komplimenter. Merk opp aktivitetsområdet med kjegler.


Større område ved mange utøvere.

Og eldre utøvere krever størreområde. Du må være Gymtroll-medlem for å se dette innholdet. Registrer deg som Gymtroll-medlem for 7- eller 8- og få tilgang til alt innhold i 6. Den som blir tatt, stivner på stedet og kan bare bli fri ved at noen andre kryper mellom beina hennes.


Man kan ikke tas så lenge man er i ferd med å befri noen andre. Kompliment- stiv-heks Utstyr: avgrenset aktivitetsområde Avgrens et aktivitetsområde. Dette er en sistenlek hvor ett barn skal være stiv heks , og de andre barna er frie. Heksa skal ta de frie barna. De barna som blir tatt, må sette seg ned og blir først fri igjen når et fritt barn løper bort til dem og gir dem en kompliment.


Et hyggelig alternativ til vanlig stiv heks. For å fri noen må man sette seg overfor dem og gi dem et kompliment. Det er best om man klarer å få speiderne til å gi komplimenter som passer til akkurat denne personen. Denne skal forsøke å ta resten.


Når man blir tatt blir man stiv og må stå stille med bena ut. Man kan fri stive deltagere ved å krype mellom bena på dem. Heksen kan ikke ta deltagere som holder på å krype under noen.


Skriv utAvgrens et område.

To og to går sammen som par. Dette senker tempoet i aktiviteten og gjør det til en fin samarbeidsøvelse. Alle parene må holde hverandre i hendene. Ett par er heks og skal prøve å ta de andre.


Parene som blir tatt, må stille seg opp og danne en portal med armene. Jenny har masseprodusert denne genseren. Men ikke strikka den til meg. Falt for ett eller annet tilbud på Pickels, salg på vintergarn var det vel.


Kjøpte 8gr tykk alpakka og mønster til Baggy bølgegenser, men så tok angeren meg. Logg inn Registrer (7- per mnd.) Tilbake. Hockey Players try Red Bull Crashed Ice Track for the first time WITHOUT Practice! Gjennomføring: Alle sistenvarianter og stiv heks er prima oppvarmingsøvelser for alle barn på fotballskole.


De fleste barn kjenner reglene i disse tradisjonelle lekene. Søk på skipping rope eller jump rope på for å få ideer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg