fredag 7. april 2017

Sengetøy egyptisk bomull

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Flott design og god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Hos Bohus får du et stort utvalg av sengetøy til soverommet! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Vi gir deg en bedre pris og sender sengetøyet rett hjem til deg. Sengetøy i håndplukket, egyptisk bomull. Egyptisk bomull har lengre fibre enn vanlig bomull , som gjør det mulig å spinne finere garn.


ECC EGYPTIAN COTTON COMPANY - SENGESETT I EGYPTISK BOMULL T6- DOVE. ECC – EGYPTIAN COTTON COMPANY omfavner natten! Fint sengetøy begynner med fin bomull. ECC - Egyptian Cotton Company benytter den fineste langfibrede bomullen i sitt luksuriøse sengetøy.


Med en fantastisk pris og billig og fort levering er LightInTheBox. Beskrivelse Laget av håndplukket, egyptisk bomull. Dynetrekket har innvendt knappelukking ved fotenden for et renere design og økt holdbarhet. Putetrekket har sideåpning uten knapper for å sikre økt komfort og rent design.


Enkeltsett inkluderer ett putetrekk. Dobbeltsett inkluderer to putetrekk. Luxor egyptisk bomull sengesett. Egyptisk giza, ofte kalt egyptisk bomull , regnes for å være verdens mest eksklusive bomull , men ikke all bomull som dyrkes i Egypt er av det ekstra langfibrete slaget. Andre langfibrete bomullsplanter er amerikansk pima, indisk suvin, kinesisk zinjiang, sudanesisk barkat og russisk tonkovoloknistyi.


Sengetøy egyptisk bomull

Et av materialene kjent for å være crème de la crème innen sengetøy er egyptisk bomull , og populariteten skyldes at de har lengre fibre enn vanlig. Dette gir en ekstra glatt og fin overflate, forteller Slettvoll. Men da koster det som oftest også deretter, og det er tvilsomt at du finner egyptisk bomull på tilbud til 4kroner. Når vi snakker om kvalitet på sengesett, så mener vi kvalitet i hver eneste tråd.


Vi bruker kun naturfibre i våre sengetøy , da dette gir de beste pusteegenskapene. Bomullen veves og blir til supermykt flanellsengetøy, crispy kreppsengesett, silkemykt satengsengetøy og tungt, luksuriøst damasksengetøy. Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy. En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull , og vi har flere artige mønstre og farger. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Sengetøy egyptisk bomull

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Laveste Pris i Norske NettButikker? Se vårt store utvalg. De Beste Priser Nå!


Det regnes som den kongen av alle bomull på grunn av sin luksuriøse følelse og dens holdbarhet. Det motstår også pæling, som bomull plantene som brukes til å gjøre det ikke produserer mye lo. Hvitt sengetøy tåler vask ved 95°C. Turistriper sengesettet er i 1 jaquardvevet egyptisk bomull.


Sengetøy egyptisk bomull

Ekslusivt satengvevet jaquardsengetøy fra Turiform med kjemmet egyptisk bomull. Gant sengetøy er kombinert med en luksuriøs 1 kammet egyptisk bomull , er dette sengetøyet du vil stolt vise frem. Produsert i Portugal. Strykefritt, dersom du rister det etter vask og henger det til tørk. Stort utvalg sengetøy av bomull til enkel- og dobbeldyne.


Unik design, flere farger og mønstre. Bestill på nett - bytt hvor som helst når som helst! Damask er ensfarvet vev, hvor mønsteret kommer frem i glatte og matte flater, slitesterkt og vakkert.


Sengetøy egyptisk bomull

Flanell som er et mykt og varmt sengetøy som er behandlet for å få en loete ytterside. Alt sengetøy er vevd av de beste kvalitetsgarn, som farges før de veves, for å oppnå høyest mulig fargeekthet. Derfor bevarer Georg Jensen Damask sengetøy sin skjønnhet og eleganse i årevis.


Hvis du ønsker det samme sengetøyet på barnerommet som på soverommet, eller vil gi en helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg