tirsdag 4. april 2017

Interiørkonsulent trondheim

Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Super bilferie i Trondheim med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Skal du selge bolig i Trondheim og omegn?


Interiørkonsulent trondheim

Frem til oktober kjører jeg og Ellen-Beate fra Lind interiør felles kampanje på boligstyling. Boligstyling handler om å få frem det helt unike med hver bolig og de kvalitetene den har. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge innkjøp av kontormøbler, en butikkdatainstallasjon eller et kontorteknologiprodukt. Ikke nøl med å ta kontakt med oss – vi er her for deg. Jeg arbeider med innredning for private hjem, hytter og offentlig miljø som restaurant, kafé, kontor, butikk og hotell.


Med kreative forslag finner vi gode løsninger som stemmer overens med din livsstil eller firmaets profil. Revir Interiør er meg, Ingrid Habberstad. Norsk Interiørskole tilbyr skoleprogrammer som er tilpasset en hektisk arbeidshverdag. Enten du ønsker å utvikle deg og prestere bedre i jobben eller du søker en ny profesjonell yrkesretning, arrangerer vi samlinger på kveldstid som du får plass til i kalenderen.


Noen kunder ønsker bare en konsultasjon der jeg kommer med råd og innspill for innrdening av hjemmet, men jeg tror det er bedre for kunden å få godt gjennomtenkte løsninger som er arbeidet med. Innredning handler mye om planlegging, men mest om deg. Som interiørarkitekt har jeg et klart mål: Å skape en helhetlig og personlig atmosfære som passer behov og livsstil. Interiørkonsulent i Trondheim unike treff Fagmøbler Trondheim. En interiørkonsulent gir råd til hvordan du selv kan style din bolig.


Konsulenten kommer hjem til deg før fotografering. Stylisten kommer på befaring, og pakker deretter en møbelpakke fra vårt lager som er pesielt tilpasset ditt hjem som blir plassert strategisk rundt i din bolig. Etter fullført utdanning kan du jobbe som interiørkonsulent , interiørstylist, interiørdesigner eller boligstylist, alternativt med innredning i en kjede som f. Du kan jobbe hos leverandører av kjøkken, baderom, kontormøbler, frisørmøbler og hus leverandører eller i et byggefirma eller innenfor styling av boliger for salg. Fargerike Østerlie er en fargehandel med personlig service, her finner du det du trenger til ditt oppussingsprosjekt. Hos oss finner du et stort utvalg innen maling, gulv, tepper og tapet.


Interiørkonsulent trondheim

Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter. Det er hard konkurranse i denne bransjen, så stå-på vilje og evne til å selge deg selv er viktig. I tillegg må du ha evne til å se kundens behov, og utvikle løsninger som samsvarer med behovene.


Kreativt samspill Kundehistorier. For to år siden tok jeg med meg plantegningen til Berge Interiør, med en klar idé om hvordan jeg ville ha det. Jeg har mye erfaring med oppussing av hus og kan være ganske bestemt, ler Trine.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Innlegg om interiørkonsulent trondheim skrevet av Marit. Studio Sigdal Trondheim har sin opprinnelse på Nordre gt, flyttet så til Tiller, hvor vi har feiret år som Sigdalforhandler. Den lange fartstiden har gitt våre medarbeidere mere en 3år erfaring med Sigdal kjøkken.


Selger og interiørkonsulent. Margrethe vokste opp i det kontrastfylte nord og interessen for møbler og interiør ble vekket allerede tidlig i tenårene. Margrethe fulgte drømmen og fullførte etter hvert sin interiørutdannelse i Trondheim. Hos Kvik i Trondheim finner du massevis av kjøkken, baderomsmøbler og garderober i lekker, dansk design.


Interiørkonsulent trondheim

Er det tid for den store kjøkkenoppussingen, eller vil du bare piffe opp kjøkkenet eller badet du har? Stikk innom våre kjøkkenbutikker i Trondheim ! Klikk og se mer om Kvik i Trondheim. Om oss BYGGMAKKER Nord (tidligere GIPLING as) eier og driver byggevarehus i Nordlan Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Hedmark under Byggmakkerkonseptet.


Har dere et prosjekt enten det er oppussing eller nybygg – som dere ønsker hjelp til å løse – ta kontakt med oss på mail eller ring oss, så avtaler vi et møtetidspunkt som passer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg