onsdag 19. april 2017

Guttetur 2018

En guttetur sammen med gode venner og kamerater er en avkobling som kan gi overskudd også for fysisk helse. En mann på tur med venner er oftere en glad mann enn mannen som aldri drar på tur. Uansett grunn for guttetur gir vi deg vår topp for de aller beste gutteturene for menn og gutter i alle aldre fra Norge. Her kan du søke hotell.


En guttetur i København kan bestå av Tuborg og røde pølser, eller dere kan teste en av Københavns mange restauranter med Michelin-stjerne, noe som gjør byen til Nordens ubestridte gourmet-hovedstad. Går dere for dette nivået, vil et opphold på boutiquehotellet The Nimb matche standarden. Parkering i hotellets bakgård eller i bakgårdentil Sparebanken Sør. I tradisjons tro så gjennomføres årets guttetur etter at sommersesong for bransjen min er over.


Altså, når majoriteten av festivaler er unnagjort. I år klaffet det litt bedre enn året før, så vi kunne gjøre turen før alle fiske. Gunfreak skrev (time siden): VR settet mitt er på siste stopp før det dukker opp her i mårra(men får ikke henta det før torsdag) Så jeg lurer på dette Espire fått veldig varierende kritikk, noe av den negative kritikken ser ut til å basere seg på at folk ikke har greid å så av noe comfort sa. Men jeg tror både estere og latviere er temmelig trøtt av gutter på guttetur.


Guttetur 2018

Nordmenn er kanskje mer populære enn britene, men i alle fall Tallinn (hvor jeg har vært) er oversvømt av weekendturister på jakt etter billig øl etc. Berlin er ikke så mye dyrere, og mye kulere, og byen er ikke oversvømmet av turister. Færøyene: Et reisemål som ikke er så langt unna Norge, men som allikevel er veldig ukjent for mange.


Dere kan ta fly fra Bergen (tre ganger i uka) eller via København (daglig). Guttetur til Budapest. Om dere vil ha mest mulig for pengene, da er Budapest garantert noe for dere. Det er den billigste hovedstaden i Europa og samtidig byr den på et hav av aktiviteter og attraksjoner til ytterst lave priser. En real guttetur til København begynner allerede i Oslo.


For skal man reise standsmessig til København skal det selvfølgelig foregå med danskebåten. Det kan riktignok være både hurtigere og mer praktisk å reise med fly, men da blir ikke selve reisen en del av målet. Det gjør den ombord i en båt. Vi er venner som drar ned til Amsterdam nå på mandag.


Vi skal innom de fleste turistfellene, men tenkte kanskje. Litt feigt, når det er ein ærleg sak at ein helst er med dottera. Er det til dømes greitt å stikke på guttetur i fjellet ei snau veke? Det vart vanskeleg å finne argumenta som forsvara akkurat det, så eg nøgde meg med nokre dagsturar på jakt den hausten. Og nokre kveldsturar på ski når snøen kom.


AskMen kåret dette til det beste stedet å bo i Las Vegas for menn på guttetur av en grunn. Konserter med kjente artister, supre utesteder (Rain, Moon og Ghostbar) og heftige rom. Et supert sted å være med gutta på tur. Priser fra litt under 5kroner per natt.


Sjekk rommene og hotellet her. Hvor bør vi reise på guttetur ? Ferie og reise: Reiser på guttetur til syden nå i sommer, dette blir vår første guttetur. Noen her som har noen tips til gode steder å reise? Eneste kriteriene er vel at det må være billig alkohol, mat og opphol og ikke minst må det være godt utvalg av jenter.


Guttetur 2018

Har lest mange steder at noen sånne festesteder. Linn har vært på guttetur ! Firmaturer Våre firmaturer er skreddersydd for bedriftsmarkedet med variert innhol god stemning og faglig forankring til riktig destinasjon og pris. Skattefri sats gjelder også ved bruk av elbil og for arbeidstakere med arbeidssted Tromsø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg