torsdag 27. april 2017

Glatt tak inne

Sjekk ut Glatt Tak Inne. Kona vil ha glatt gipstak tak i stua i vårt eldre hus med slitene takess. Jeg tenkte mer på å legge opp nye takess, å lage glatt gips tak med sparkling tar mye tid. Kan noen liste meg hvilke takprodukter som finnes i det norske markedet så vi kan se hvilke alternativer vi har? I så fall kan takplatene jevnes ut med sparkelmasse og armeres med en tynn underlagsduk.


Her ser du hvordan.

Et lyst tak får rommet til å se større og luftigere ut. Et mørkt tak kan oppleves tungt og gi inntrykk av lavere takhøyde. Blank maling reflekterer lys og matt maling skjuler ujevnheter.


Det finnes mange ulike typer tak , som slette tak , takplater, panel eller ferdigmalt takpanel i MDF. I stua vår, som er ganske stor, er det tak -ess plater i taket. Vi ønsker oss i utgangspunktet et glatt tak , og vurderer derfor å montere gipsplater, for å sparkle, strimle og male.


Hvis du har problemer med ekko inne eller har barn som lager leven i hverdagen, kan akustikkplater være en enorm hjelp. Når du skal velge takplater.

Et perfekt tak er pent å se på uten skjemmende merker eller spor etter ujevn maling. Resultatet blir et pent og varig tak , som du kan ha glede av i mange år. Asfalt takbelegg og. Montér viser deg hvordan! Skyggepanel 13x1glatt natur furu.


Taklistene males eller beises normalt i samme farge som taket. Helt nytt tak av gips. Med gipsplater i taket, får du en helt glatt himling. Men i motsetning til gammeldags puss, vil gipsplater gi deg en sterk overflate som ikke sprekker eller krakelerer hvis du etterbehandler platene riktig med armering og kanskje et lag med filt. To lag gips, gjerne med platene vendt i hver sin retning, gir deg et sterkt.


Det finnes en rekke ulike materialer å velge mellom for deg som skal legge nytt tak. Pris og utseende er viktige kriterier for valg, men vekt, antatt leveti vedlikehold og mulighet for reparasjon bør også spille inn. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.


Antikk tak og Brilliant tak. De lydisolerende egenskapene platene har gjør det vanskelig for lyd å trenge gjennom. Der hvor lyset kommer inn fra, der ruller du mot, ikke på tvers.


Det betyr at du må legge pausene til før og etter du har gjort jobben.

Hvis ikke risikerer du at det blir skjolder, advarer Sypriansen. De skal jo også bære gipsplatene, så det krever en solid innfesting. For å være på den sikre siden bør du skru samtlige bord fast til underlaget.


Men det er fort gjort, og når det er på plass, kan du i løpet av bare ei helg få deg et helt nytt, glatt tak i stuen. Lasert panel fra Moelven gir et lyst og trivelig utrykk der treets struktur og naturlighet virkelig kommer godt frem. Laseringen innholder naturlige stoffer som gjør at panelene holder meget godt på fargen år etter år og er klar til bruk etter montering. Vi har også smarte løsninger for deg som pusser opp - renoveringslisten. Har du et hjørne som ikke er grader så er fleksilisten løsningen.


Malte tak fuges med en overmalbar elastisk fugemasse mellom tak og listverk. Det er en smaksak hvorvidt fugen skal være åpen og forsvinne inn i veggen eller tettes som her. En tett fuge gir rommet et mer avsluttet og helhetlig uttrykk.


Panelte tak må ikke nødvendigvis være med not og fjær og varierende profiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg