fredag 28. april 2017

Tavlemaling grå

Mal en tavle direkte på veggen. Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet. Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv. Mer enn en god butikk.


Vi er en privatei dansk virksomhet med salg i land.

Overordnet med et sterkt verdisett i forretningskonsept og menneskesyn, da vi prøver å tenke på den enkelte. Tavlemaling , 2ml, grå. Magneter festes da til underlaget. Levering 3-dager. Tavlelakk har mange bruksmuligheter.


Den fås i mange farger, har god dekkevne og er velegnet som underlag til å tegne og skrive på med kritt. Selv om den tradisjonelt brukes som tavlemaling kan du også bruke den på vegg eller møbler, for hvem bestemmer egentlig at man ikke får tegne på bordet?

Fin under fototapet eller tavlemaling. Mere end en god forretning. Blot skal du være opmærksom på, at din vægmaling skal være minimum glans 7. Når det hele er tørt, kan du sætte ting på væggen med magneter – f. Tænk kreativt og funktionelt med tavlemaling ! Ved ton-i-ton fargesetting bruker du én nyanse fra fargesirkelen, men varierer med lyshet og metning på fargen. Passer du på å bruke tre fargenyanser, en lys, en mørk og en med mer kulørtone, vil du få en rolig, harmonisk og enkel fargesetting.


Vores tavlemaling henvender sig til alle, der ønsker mere kreativ frihed i hjemmet. Med en opmalet tavle har du ingen bøvl med ophængning, huller i væggene eller tavlestørrelser, der ikke passer dig - for du vælger helt selv størrelsen på tavlen. Lag din egen tavle på veggen eller på andre overflater med tavlemaling ,. Sortiment med god maling som gir en spesiell tavleoverflate som man kan skrive på med kritt. Pris: 11- Kjøp Tavlemaling , 2ml hos Adlibris.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen Tavlemaling på nett. Tørker til en grå , magnetisk overflate. Påføres med bred pensel eller malerulle 2-lag på kryss og tvers.

Underlaget må være helt tørt og. Kan overmales med hobbylakk, tavlemaling osv. Når du ser på hver enkelt farge uten de andre, vil du nok tenke at det er jo bare en vanlig gråfarge. Men når du ser de fargene sammen, oppdager du hvor stor forskjell det kan være på gråfarger.


Eieren av dette huset har malt en panelvegg bak spiseplassen mørk grå , noe som gir en stilig kontrast til de hvite møblene. Det sorte linoleumsgulvet gjør at de lyse møblene trer ekstra godt fram. Bruker du svart på en vegg eller på gulvet, er det fint å hente opp fargen i enkelte detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg