fredag 21. april 2017

Boligstylist utdanning

Boligstylist utdanning

Fagtema: BOLIGSTYLIST. Vårt skoleprogram er tilrettelagt for veiledning, mini- og delstyling for boligsalg. En boligstylist vil være til god hjelp når boligen skal gjøres mer attraktiv som salgsobjekt. Enten du ønsker å utvikle deg og prestere bedre i jobben eller du søker en ny profesjonell yrkesretning, arrangerer vi samlinger på kveldstid som du får plass til i kalenderen. Har arkitektfaglig utdanning på masternivå Har minimum års prosjekteringserfaring Er faglig nysgjerrig, kreativ,.


Etter fullført utdanning kan du jobbe som interiørkonsulent, interiørstylist, interiørdesigner eller boligstylist ,. Boligstylist Gry Homleid Løchen mener det ofte kun er enkle grep som bør gjøres for å gjøre huset eller. Kombinasjonen av to spennende teorikvelder og praksis kjennetegner modul C fagtema: Boligstylist. Skip to main content. Håper noen her kan svare meg Jeg kunne svært gjerne tenkt å utdanne meg til boligstylist igjennom NKI (fjernundervisning). Men så var det da om denne utdanningen vil være nok, om firmaer vil ansette meg med kun denne utdanningen ? Eller vil de kreve videre universitetsutdanning for å ansette.


Boligtegninger, slik lykkes du med ditt interiørprosjekt nettkurs. Et godt resultat starter alltid med god planlegging. Alt for mange går i den fella at bruker masse tid og penger på å pusse opp en dårlig planløsning.


Flere av våre kursdeltagere har fått kurset dekket av NAV etter behovsprøving. Elever som søker og reserverer plass - må forsikre seg om at bevilgningen om tilskudd til utdanning er godkjent av NAV. Plass reservasjon er bindene.


Lisensen gjelder ikke øvrig innhold. Teksten vedlikeholdes på yrkessiden på utdanning. Norsk lisens for offentlige data.


Boligstylist utdanning

Eier mottar en rapport på stedet der anbefalte endringer er godt forklart. Her tilføres ikke boligen noe. For boliger over 3kvm vil det bli et tillegg på kr 25- inkl. Når man er ferdig med denne utdanningen vil man ha muligheten til arbeid hos egne boligstylist firmaer eller eventuelt jobbe som selvstendig næringsdrivende.


Interiørskolen hos NKI nettstudier er en utrolig spennende og kreativ utdanning , den passer perfekt for de som drømmer om en jobb innen interiør. Interiør er en intensiv ettårig utdanning som handler om å innrede private og offentlige rom gjennom virkemidler som materialer, fargevalg, belysning og rommets utforming. Her lærer du hvordan man skaper effektive rom med god atmosfære, tilpasset menneskene som er der! Utdanning innen interiør, dekor eller annen særdeles relevant utdanning Erfaring som boligstylist eller dekoratør er en stor fordel Førekort klasse B og egen bil.


Boligstylist utdanning

Det er gode jobbmuligheter for deg som ønsker å ta en utdanning innen media, design og kommunikasjon. Og med en verdiskapning på hele ? Dette kurset er for deg so- Er opptatt av boligstyling, design og interiør - Drømmer om å jobbe med interiør - Drømmer om å jobbe som boligstylist - Jobber, eller ønsker å jobbe i interiørforretning - Ikke har en spesiell grunn, men liker å lære nye ting - Trenger kreativt påfyll Du trenger ikke noe utstyr for å ta dette kurset. Det finnes flere forskjellige kurs innen møbler og interiør. Vanlige kurs er kurs i interiørdesign, interiørveileder, boligstylist og interiørinnreder. Ved å ta et kurs i interiørdesign kan du for eksempel jobbe som interiørkonsulent eller med innredning hos en kjede.


Lærte mye på kurset viktigst for meg var det nok å lære mer om hvordan du kan endre et rom v bruk av teksturer, farger o. Interiør har for meg blitt en stor hobby og har allerede fått brukt mye av det jeg har lært hjemme hos meg selv og til å hjelpe andre rundt meg. Studiene var veldig bra lagt opp, og lærerne var kunnskapsrike og hjelpsomme dersom man stod fast på noe. Det var et vikariat, men nå har jeg fast stilling på hjerteavdelingen på Haukeland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg