mandag 17. april 2017

Billige tøybleier

Det finnes mange gode grunner til å velge tøybleier , men i Norge er det vel miljøet de fleste tenker på i sitt valg av tøybleier. Det er estimert at en engangsbleie bruker rundt 5år på å bli brutt fullstendig ned og siden vi fyller opp søppelhaug etter søppelhaug med papirbleir. Vi er alltid på utkikk etter nye mærker til shoppen. Etter en litt humpete start er vi endelig i gang med tøybleier på fullti og jeg er sååå happy :) Sjekk denne snasne stumpen a, sååå mye finere enn papirbleier!


Vi bruker kun én type bleie nå, nemlig newborn one size fra alvababy. Den har fått mye skryt fra andre, og er veldig billig å kjøpe inn. Elemental Joy er et tøybleiemerke produsert av Cottonbabies, som også lager Flip, Hemp Babies og BumGenius. Elemental Joy består av onesize lommebleier, som brukes sammen med Elemental Joys bretteinnlegg i bomull (kjøpes hver for seg).


I billigkroken finner du billige tøybleier. Følg me det legges stadig ut nye bleier. Vi er Norges første og eneste forhandler av brukte tøybleier ! Tøybleier er et godt valg for miljøet, babyen og lommeboka. BBH = Forkortelse for et tøybleiemerke Babybeehinds, nattbleier er mest brukt av disse.


Billige tøybleier

Velkommen til en fluffy handel hos oss! Vi har også tvillingrabatt! Han tror de som velger å bruke tøybleier er over snittet opptatt av miljøet.


Lindahl jobbet tidligere i Grønn Hverdag, og fikk da en del spørsmål om tøybleier. Det som ofte gikk igjen var vasketemperatur, hvor miljøvennlig det er, hvor en kunne kjøpe tøybleier og om det fantes støtteordninger for de som velger tøybleier. Sammenlign priser på Vaskemaskiner, 45cm dype vaskemaskiner, 54cm dype vaskemaskiner, 60cm dype vaskemaskiner.


Vi sender til hele landet. Vi fører økologiske og trygge produkter til mor og barn. Se også våre økonomiske tøybleier startpakker. Her finner du garn!


Til mamma har vi tøybind og ammeinnlegg. Nettbutikk som holder til i Drammen med hovedfokus på tøybleier. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. AI= All-in-eller Alt-i-på norsk. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Brettebleier og prefolds er billige , men krever litt innsats i form av bretting. Formsydde bleier er midt i mellom et sted. Les litt om de forskjellige typene og prøv gjerne litt forskjellig før du investerer i et helt sett.


Du kommer raskt inn i det med tøybleier – sett i gang og prøv, og du finner snart dine favoritter og egne. Vil du prøve deg på tøybleier ? Popin bleie med ekstra innlegg for natt og dag. Ecopipo cover fra Apple.


Helt i starten, når babyen trenger hyppige bleieskift, synes mange det er greit å bruke papirbleier. Men med de nye tøybleiene er det mange gode grunner til å bytte fra papir til tøy etter hvert. I Norge har den store bleiekrigen ført til billige papirbleier.


Selger diverse utstyr til tøybleier , mesteparten i str 0-mn skulle jeg tro. Gjesteblogger og trebarnsmor Aurora Bårdsen Nielsen deler sine erfaringer og tips. Den siste tiden har tøybleier fått en oppblomstring.


Flere får øynene opp for hva som kan påvirke deres lille gull, og vi blir mer bevisste på hvordan livsstilen vår påvirker. Barnas Hus er Norges ledende kjede for babyutstyr og barneklær. Hos oss finner du alt barnet trenger! Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn.


Spar Kjøps Nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg