tirsdag 18. april 2017

Behandle matte fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Kjøp dine favoritter hos Ellos nå! Fine tepper til gode priser.


Ved å behandle stein og fliser , forhindrer du misfarging og letter samtidig renholdet.

Vi anbefaler å behandle uglasserte fliser på følgende måte: OLJE. Oljen vil da trekke ned i flisens porer, tette porene og herde. I et badeværelse med gamle fliser , kan flisene bli så gode som nye med en skikkelig overhaling. Fugen er alltid det svake punktet på en flisvegg eller et flisgulv, i forhold til fukt, skitt og møkk, barberskum og såperester. Gjør det til en rutine å skylle flisene etter en dusj.


Det vil være et nyttig, forebyggende tiltak, råder hun. Generelt kan man si at alle naturstein, som marmor, skifer, grantitt og kalksten bør behandles, og det samme gjelder terracottafliser og enkelte uglaserte keramiske fliser. Porefyller, impregnering, voks, polish, dyprens.

I butikken fins et stort utvalg produkter til flis og stein, og det kan være vanskelig å finne fram. Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser. Det kan fungere godt det, men det er en god. Hos oss finner du alt du trenger til rens og behandling av fliser.


Fliser , fuger og stein blir mer motstandsdyktige mot vann, dersom de behandles med impregnering. Valg av impregnering er avhengig av materialet du skal behandle , og du må være oppmerksom på at enkelte typer impregnering ikke skal brukes på naturstein. Fliser med tett, glatt overflate er i seg selv smuss-avvisende. I våtrom skal man generelt ikke bruke for-behandling på glasserte fliser , da de kan bli for glatte og øke sklirisikoen.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Enten du skal legge fliser på badet, kjøkkenet eller for eksempel til garasjen eller uteplassen. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ.


Legg merke til at glatte, blanke fliser absolutt egner seg best på veggen, mens du bør velge matte fliser på gulvet. Blanke fliser har en tendens til å bli glatte, i tillegg til at fotavtrykk og andre merker vil synes bedre mot den blanke overflaten. Les mer om fordelene med å velge store fliser på badet her.


Velg riktig flis på gulv og. Glasserte fliser vaskes med vanlig rengjøringsmiddel. Vær oppmerksom på at noen vaskemidler inneholder slipestoffer som kan matte overflaten etter en tids bruk.

Uglasserte fliser (klinker) trenger en olje- eller vokshinne for å holde seg pene. Det finnes spesialprodukter for slike fliser i handelen. Men naturstein av type skifer, marmor, travertin osv. Se utvalget av impregnering her.


Fliser Dersom en flisevegg har holdt seg godt over lengre ti er det mye som tyder på at underlaget er godt egnet. Se etter oppsmuldrete fuger, og bank på flisene for å høre om de sitter fast til underlaget. Oppdager du ingen svakheter, kan du legge ”flis på flis”, men vær oppmerksom på at glaserte fliser kan gi dårlig heft. I vårt utvalg finner du alt fra billige fliser hvor du får mye for pengene, til eksklusive designfliser i høy kvalitet. Norges største lagerførte utvalg av fliser.


Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Anvend fuge- og fliseforsegler til inden- og udendørs beskyttelse af cementfuger og sugende overflader, som fliser , teglfliser og sten. Produktet bevarer det oprindelige udseende og letter rengøringen på områder, der er særligt udsatte for meget snavs f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg