torsdag 6. april 2017

Tydelige blodårer på brystene gravid

Tydelige blodårer på brystene gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Jeg er i samme situasjon som deg.


Tydelige blodårer på brystene gravid

Hadde eggløsning for dager siden og har etter det blitt utrolig øm i brystene ! Og det er snakk om i hele puppen,ikke bare på sidene som ved pms. De har blitt større,men har ikke så tydelige blodårer. Jeg har prøvd å søkt rundt, men finner ingen svar. Men så lenge du får mensen som du skal og gravitesten er negativ er det svært lite s. Men selv meget tidligt i graviditeten resulterer den øgede blodtilførsel altså i at en gravid får synlige årer på bryster og mave.


Gravid med synlige årer – hvad kan jeg gøre ved det? De mange små årer kan ret tidligt, faktisk allerede fra du er omkring uger henne, ses på og omkring dine bryster og dit maveskind. Føltes det som tortur at tage din BH på i morges? Og synes du pludselig, dine bryster virker større? Brug den BH, som støtter dine bryster mest, for at undgå ubehag.


Tydelige blodårer på brystene gravid

Blodårene lager edderkoppnett på armer, bryst. Har i de siste par ukene fått så innmari tydelige , blå blodårer på brystet , rett over puppene, og nedover. Nesten så jeg vurderer å slutte å gå m topper. Men hva skyldes d egentlig, er d bare meg som har fått dette? Min mann mener også at blodårene på brystene mine har blitt merkbare og synlige men jeg er ikke helt enig med han i det for jeg synest ikke det er noe forskjell på de.


Så derfor lurer jeg spesielt på om dere bruker få større og mer merkbare blodårer på siden av magen og på selve magen mellom EL og IKM? Først og fremst blir de som regel ømme. Dette er imidlertid ikke noe som vises.


Tydelige blodårer på brystene gravid

Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Det er klart at har man et sterkt ønske om å bli gravid og hele tiden tror man er det, så tenker jeg at det er naturlig at man leter etter tegn. Rask og trygg leveranse. Blodårer som er MEGET tydelige på hele brystet , og mine brystvorter er meget klistrede! I søndags opdagede jeg mine blodårer over brystet var meget tydelige.


Det er riktig at blodårene på brystene kan bli tydeligere og brystknoppene mørkere når man er gravid. Synligheden var midt på brystkassen og ud til armen. Her til aften ser jeg mig så i spejlet, og der er nu flere blodårer der er tydelige både på brystkassen og lidt ned på selve brysterne.


Skjønner heller ikke hvordan d er mulig å kjenne noe så tidlig, siden egget ikke er festet enda, men det var virkelig ikke til å ta feil av- og jeg opplevde mye av det samme første gang jeg var gravid også. EL-datoen er jeg sikker på (får veldig tydelige EL-smerter), og fikk den også senere bekreftet på to ultralyder. Symptomene på graviditet skyldes naturlige endringer i hormonproduksjonen og av mekaniske forhol så som press mot urinblæra.


Noen symptomer debuterer tidlig, som kvalme, andre symptomer utvikler seg smått om senn utover i graviditeten. Uteblitt mensblødning er vanligvis første tegn på graviditet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg