torsdag 6. april 2017

Slektstre til utfylling

Sjekk ut Mal For Slektstre. Et slektstre hjelper deg å få en rask oversikt over hvilke opplysninger du har, og hvilke spørsmål du må finne svar på. I et klassisk slektstre er antall opplysninger om hver enkelt person barbert ned til et minimum, og i tillegg til navnet tar man gjerne med opplysninger om tid og sted for fødsel og tid og sted for død. Start ditt slektstre.


Disse kan du fritt laste ned og bruke. Det finnes flere muligheter til å fylle ut et tomt slektstre.

Når du lager et slektstre , kan det hende at noen av bildene ble tatt før de digitale kameraene kom. Med Canvas innebygde, gratis bilderedigeringsverktøy kan du redigere bildene slik at de blir klare og fine. Du kan også øke fargemetningen, tone ned kontrasten og legge til filtre slik at alle bildene passer sammen.


Du kan legge til nye personer, og dermed utvide slektreet via Create Relationship. Her får du rullegardinmeny som kan brukes til å velge relasjonen til personen som allerede er på plass i slektstreet. Det kan være far, mor, ektefelle, sønn, datter, eventuelt ikke i slekt. Family Tree Builder.


Lag ditt eget slektstre og legg til fotografier, historiske dokumenter og mer.

Opprett ditt slektstre. Få tilgang til 1milliarder historiske dokumenter for slektsforskning. Gjenta dette trinnet for å legge til flere bokser.


Hvis du må slette en boks , velger du boksen og trykk Delete. Angi slektsnavn i hierarkiet. Marker prøven teksten i hierarkiet og erstatte den med navnet på et familiemedlem. Det er ingen grunn til å betale penger for å lage din data. Enten du er bare begynnelsen din forskning eller organiserer dine funn inn i et tre du kan skrive ut, det er mange flotte gratis ressurser der ute for deg å bruke.


Finn Mal For Slektstre. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Siden antall generasjoner varierer fra grein til grein i slekten, designes tavlen slik at den får mest mulig likevekt.


Man kan med fordel sette inn fotografier for å gjøre tavlen mer interessant. Du bestemmer hvem og hva som skal være med og hvordan den skal utformes. Jeg kan levere tavler på kunstpapir i flere formater.


Selv om PC-en er et viktig redskap også i slektsgransking, er det hyggelig å få en håndskrevet bok i hånden. Den passer fint som en gave til den du er glad i. Ved de store begivenhetene i livet kan en slik personlig gave sette en ekstra spiss på feiringen. Boken gir en liten innføring i slektsgransking.

Tips om å bygge et slektstre ! Ta en MyHeritage DNA test for testing av aner og genetikk. Slektsforskning er en voksende hobby, med hundretusener av mennesker gjør online søk hvert år, ifølge Sosa Magazine. Hvis skriften er vanskelig, kan jeg hjelpe deg med det også. Kanskje du vil gi bort et slektstre i bursdagspresang, konfirmasjonspresang eller til et brudepar? Som ung gutt kom jeg over et slektstre til utfylling i en Hakkespettbok.


Siden har det blitt mye interessant detektivarbeid. Jeg har vært med i Solør slektshistorielag i mange år. Nå er jeg også med i styret for Jernbanepersonalets slektsgranskerforening Oslo. Er det noen som vet hvor på nettet en kan finne TOMME anetavler, familieark etc, etc, som er mulig å skrive ut eller laste ned.


Har lett og lett, men kan ikke finne noen som er tomme, bare utfylte. Trenger noen når jeg skal gjøre notater og annet for å holde oversikt når jeg er m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg