torsdag 20. april 2017

Bunader til salgs

Stort utvalg av kvalitetsbunader sydd etter dine mål. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Delbetaling fra Klarna. Rimelige priser og god service.

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Vi har 1resultater for Bunader til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Vi har 2resultater for Brukt bunad til salgs til de beste prisene. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge. Selger bunader til halv pris.

Her finn du private annonser med bunader og utstyr. Dei bunadene som ligger her er til salgs fra våre kunder. Vi har ett problem og det er att våre kunder glemmer å gi beskjed hvis bunaden blir solgt. Derfor kan det skje att bunader som står her er solgt allerede.


Vekk assosiasjoner til vakker nasjonalromantisk natur og historie med Norges flotteste bunader. Hos oss vil du finne den perfekte bunaden for henne. Enten du velger basert på familiehistorie eller design, vil Ekte Bunad garantere en god handleopplevelse hos oss. Vi bryr oss om tradisjonene og håndverket som følger med en bunad av høy kvalitet. En bunad er et tradisjonsrikt plagg som skal.


Enten det 17-mai eller barnedåp er det jo koselig med et ekte festantrekk til både store og små. Vi tilbyr norskproduserte produkter av førsteklasses materialer til fornuftige priser. Vi bruker Norskproduserte stoffer og garn av anerkjente leverandører som Gudbrandsdalens Uldvarefabrikk, Røros Twee Rauma Ullvarefabrikk, Krive-Vev, Tyrihans og Bernhard L. Våre priser er absolutt konkurransedyktige. Selv om vi lager mest bunader fra Vestlandet (Sunnmøre, Romsdal, Nordmøre, Nordfjor Sunnfjord og Sogn), så leverer vi bunader fra hele landet! Både til barn, dame og herre fra de fleste distrikt i Norge.


Alle våre 1bunader er tilgjengelig for bestilling, prøving og henting i alle våre butikker. Du bestiller, tar mål til - og henter din bunaden i den butikken som passer deg best.

Produksjonen av hver enkelt bunad gjøres i den lokale systua som er spesialist på den bunaden du velger. Leveres med mønster til de fleste av landets bunader. Bunadskjorter (32) Klassiske broderte linskjorter, nuperelleskjorter og Embla silkeskjorter til festdrakt. Med en vakker bunad er hun alltid festkledd.


Våre kvinnebunader har historisk bakgrunn fra sju forskjellige steder i Rogaland – fra Suldal i nord til Bjerkreim i sør. Erfjor Frafjor Lølan Bjerkreim, Jelsa, Bokn og Tjelmeland. De som bestiller bade til han og henne kan få matchende bunadene til hverandre alt som gjelder stoffene, fargene og broderiene.


Da hver minste detalj i begge bunadene er grundig gjennomtenkt, og mye av inspirasjonen er hentet fra våre rike klestradisjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg