fredag 14. april 2017

Stafett utdrikningslag

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Vår søster skal ha utdrikningslag alt på lørdag og hennes forlover har ikke planlagt anledningen!


Vi skal på karl Johan for de vanlige utfordringslekene. MEN vi trenger hjelp til å komme med hva slags leker og oppgaver hun må gjøre! Setter stor pris på alle innslag! Alt som virker enkelt blir svært vanskelig med promillebriller på. Med to eller flere promillebriller kan det lages en stafett hvor lagene skal komme igjennom en meget enkel Hinderløype eller dere kan ha en eller annen form for stafett med inndelte lag.


Det kan spiller fotballkamp med to lag eller lage enkle aktiviteter. Dette blir med to lag, og brura skal være med på ene laget så dette kan ikke handle om det kommende ekteskapet. Et veldig morsomt spill som krever kommunikasjon og samarbeid for å vinne. Leken trenger strengt tatt ikke gjøres som en stafett.


Hvis det er få gjester, er det ingenting i veien for å ha en trebeint løpekonkurranse. Gå til starten av artikkelen: Selskapsleker. Paintball-lek med myke baller. Jeg er forlover til bruden og skal arrangere utdrikningslag for henne i Mai. Hun er forholdsvis ung og det er jeg og, så har null erfaring med utdrikningslag osv.


Men utdrikningslag blir det. Jeg vet bruden har veldig lyst å hoppe i fallskjerm. Men det koster mye penger og både jeg og andre delta. Marie-kjeks- stafett.


Lagene stiller opp med deltagerne på rekke bak hverandre, som i vanlig stafett -oppsett. Det kan bli både pinlig og morsomt med en quiz om bruden. Del gjengen i to lag og konkurrer i om hvilket lag som kjenner bruden best. Ofte er det venner fra mange ulike faser i brudens liv i et utdrikningslag , så forbered spørsmål fra barndom, ungdom, skole, kjærester, familie og fritidsaktiviteter.


Vil tipse om en ubergøy lek som heter stavmikserleken. Du blander eller ting i stavmikseren. Så skal folket smake. De som gjetter ingrediensene har vunnet. Engasjerende oppgaver.


Aktiviteter på land skal engasjere og bringe frem de beste egenskapene hos den enkelte. Kreativitet, samarbeid og god kommunikasjon er nøkkelord for å løse utfordringene. Hvor vanskelige øvelsene er får man bare tilpasse barnas alder! Stafett er alltid gøy og passer til alle bursdager. Her har vi noen morsomme eksempler på øvelser, som passer perfekt til stafettøvelse med lag eller som morsomme leker der det er alle mot alle!


Klatrestafett i København – utfordre hverandre på en heftig hinderløype i Danmark! Det er deilig å være norsk i Danmark! Spesielt når man skal prøve seg på en klatrestafett. Skal dere arrangere utdrikningslag eller bursdag? Laktat har erfaring med å lage opplegg for både voksne og barn.


Ta kontakt om dere ønsker å lage en minnerik opplevelse for noen. Utbytte av dagen Tanken med dagen er at dere som kollegaer skal ha mye moro sammen og bli bedre kjent. Kanskje også å flytte noen grenser i trygge omgivelser.


Vi tar en pause og hygger oss rundt bålet på benker med reinskinn. Perfekt for firmaturer og utdrikningslag i Hafjell. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg