torsdag 27. april 2017

Gulrotkake rund

Gulrotkake rund

Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag.


Gulrotkake rund

Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175°C i min. Løsne kaken fra formen ved å skjære forsiktig langsmed kanten av formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret.


Sett kaken på et passende fat. Oppskrift på gulrotkake i rund form. Med syrnet melk får du ekstra saftig og god kakebunn som alle vil elske. Ha røren i en smurt rund springform cm.


KreRør sammen smør og melis til en luftig masse. Tilsett deretter kremosten. Ta den ut av ovnen og løsne den fra formen. Smør en rund kakeform, ca cm. Legg en kjøkkenhånkle over.


La kaka avkjøle seg helt før du begynner med glasuren. Da er det bare å nyte gulrotkake med god samvittighet Tenk at en kake med en grønnsak kan være så god. Gulroten gjør kaken ekstra saftig og rund i smaken.


Her får du oppskriften på en gulrotkake med nydelig ostekremglasur. Her er gulrotkaken pyntet med friske jordbær og hakket hvit sjokolade. Selv står du helt fritt til å velge pynt eller bare servere den som den er. Verdens beste gulrotkake , ingen hokus-pokus!


Desidert kaken jeg har laget mest av med velykket resultat hver eneste gang. Mye gulrøtter gjør den saftig og holder den saftig i flere dager. Pyntingen kan varieres etter hva man liker men nøtter er en vinner for min del.


Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Denne oppskriften har jeg fått fra min gode kollega, Guro, som hadde bakt denne kaken da jeg kom på kontoret for å vise frem Mathias for første gang. Kaken var kjempego og heldigvis ville hun dele oppskriften med meg. Kommer jo an på den runde formen din, men halv porsjon passer nok til en stor, rund form.


Tidsbruk, antall porsjoner og delingsmuligheter. Avkjøl kaken i formen. Fjern kakeringen og ta kaken ut av formen. Forvarm ovnen til 1grader. Miks sammen olje og begge typer sukker og egg til en tykk røre.


Bland de tørre ingrediensene sammen med de våte og miks alt sammen. En saftig gulrotkake med mørk sjokolade er enkel å lage og smaker deilig. Glasuren er laget av hvit sjokolade og kremost. Perfekt å ha med som en god overraskelse på neste foreldremøte eller dugnad i bakgården!


En farlig go saftig og holdbar kake. Krydret gulrotkake. Stekes i liten langpanne eller springform, cm. Du kan også halvere oppskriften og steke i muffinsformer, ca.


Gulrotkake rund

Er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben? Da bør du prøve denne. Denne er så saftig og god at ein ikkje skulle trudd den var nettopp det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg