onsdag 26. april 2017

Røde druer slankende

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Eller er druer bare sukker? Er det noen forskjell på å velge grønne, blå eller røde druer ? De fleste vet at druer kan brukes til å lage juice eller vin, og at tørkede druer blir rosiner. Druene kommer opprinnelig fra Asia, men dyrkes nå rundt omkring i hele verden.


Druer holder seg lenge hvis du oppbevarer dem kjølig.

Der han man funnet ut at røde druer brukt i vinproduksjon dramatisk minsker veksten av. Selv om forskerne først og fremst anbefaler folk å spise frukt som inneholder det slankende. Det er helt greit å spise hva som helst når man slanker seg, man må bare begrense det samlede totalinntaket av kalorier.


Druer har mye fruktsukker og er dermed relativt kaloriholdig. I forsøket ble det brukt vanlige druer (både grønne, røde og blå), og rottene ble daglig gitt doser som tilsvarer ni vanlige serveringsporsjoner med druer for mennesker. Det viste seg at rottene hadde godt av å være på druen.


For mye salt i maten. Matvanene i vestlige land gjør at mange får i seg alt for mye salt.

Muscardin – Sjelden rød blandingsdrue i Châteauneuf-du-Pape, plantet på bare prosent av appellasjonens areal. Lager rødvin med høy syre og moderat tannininnhold. Syrah – Rhônes store røde drue også kalt shiraz i den nye verden, som er en krysning mellom mondeuse blanche og dureza.


Lager kraftige, mørke og fruktige røde viner. Det finnes tusenvis av druesorter, og man skiller oftest mellom grønne, røde og blå druer , og mellom borddruer og vindruer. Smak, størrelse og konsistens varierer etter sort. Av det som høstes av druer går kun til å spises naturell. Hele går til vin- og brennevinsproduksjon og resten til rosiner, saft og hermetikk.


Det er spesielt quercetin og resveratrol vi finner i røde druer , druejuice og rødvin. Så neste gang du skal kjøpe druer , husk at jo mørkere og sterke farge, desto mer antioksidanter! Men jeg bare elsker druer. Jeg handler på veg hjem fra jobb og tar ofte med meg en 5g pakke med druer. Når jeg kommer hjem forsvinner alt.


Jeg klarer ikke å stoppe før det er tomt. Jeg vet det er mye sukker i druer og det egner seg vel ikke så godt til slanking, samtidig som det er sunnere enn mye annet vi hiver i oss. Per i dag er hovedsortene av røde druer stenfrie crimson, flame, scarlotta og ralli, som varierer i smak og farge.


Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.

Og det er mye bra med det, for frukten er blant annet en god kilde til kostfiber. Røde druer er den druesorten det selges mest av, ifølge frukt- og grønnsaksdistributør Bama. Dessuten, i det røde skallet finnes stoffet resveratrol, som både skal ha en antikoagulerende effekt og virke krefthemmende, ifølge. Hvorfor kjenner vi deg igjen?


Schibsted-konto, tidligere SPi er vårt digitale påloggings- og betalingssystem. Adressa, SMP, VG, Finn etc. De finnes i alle røde sjatteringer, til og med rosa. Alle varierer i smak og farge. I vårt drueleksikon har vi samlet rundt 2druer.


Det skulle dekke de aller fleste druetypene du kommer borti når du kjøper vin på Vinmonopolet. Lee`s nudler (denne sløyfer eg) bunt stangseleri. Vi anbefaler med andre ord ikke ubegrensede mengder frukt og bær, på samme måte som vi heller ikke anbefaler ubegrensede mengder av andre mat- og drikkevarer. Selv personer med diabetes anbefales å spise frukt hver dag som en del av et variert kosthold.


De bør imidlertid være forsiktig med søte frukter som banan, mango og grønne druer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg