tirsdag 11. april 2017

Brudebukett høst

Skap den perfekte rammen rundt bryllupet. Finn nærmeste butikk her! Få inspirasjon her! Det finnes en brudebukett for alle! Usikker på hvilken brudebukett du skal gå for?


Vi gir deg tipsene, enten du gifter deg i buna farget kjole eller tradisjonell brudekjole.

Tusen hjertelig takk for helt nydelige blomster til vårt bryllup! Det var enkelt å prate med deg, og du forsto hva vi var på jakt etter. Samtidig kom du med gode forslag til både brudebukett , kirkepynt og blomster i festlokalet.


Frodige buketter av høstblomsterHøstbröllop er et uforglemmelig eventyr og en god idé. Høstfarger er utrolig, magiske og gjør hele atmosfæren bare skinnende. Svært ofte er høstbrødene innredet i. Brudebukett Ideer om høsten. Lilla blomster kontraster her.


Varm, mørk nyanser.

Bouquet av hage roser. Hage blomster i høst Frodig grønt Elegant arrangert. Fantastisk for bruden er brudebuketten av høstblomster. SPESIELL BRUDEBUKETT OG KRONE – HØSTBRYLLUP.


Denne brudebuketten er laget for et seinsommer bryllup og med blomster i deilige rosatoner sammen med den nydelige og fargerike lyngen som kommer på høsten. Ring og avtal brudemøte med en av våre dyktige blomsterdekoratører i god tid før bryllupet. Enkel og rustikk bordpynt. Bjørkeplater, blikkbokser, blondebånd og strie.


Vi lagde også hjerter av lyng og pyntet med lyng. Helt nydelig på høsten ! Blomster er med på å skape den perfekte rammen rundt et bryllup. Vi kan hjelpe deg med blomster både til vielsen og til pynting av festlokalet.


Våre dyktige dekoratører kan hjelpe deg med å designe din unike brudebukett og gjøre deres bryllup til et vakkert minne. Velkommen innom oss i Floriss Steinkjer. Vi har et rikt utvalg i både potteplaner og snittblomster. Med et bredt utvalg forskjellige blomster, farger og sammensetninger på buketten, kan det være vanskelig å vite hvilket design du skal gå for. Halstvedt forklarer at det ikke finnes noen fasit, selv om trendene kan endre seg noe fra år til år.


En blomsterblogg til inspirasjon og glede. Hei, så hyggelig at du valgte å ta en titt på bloggen min!

Hvordan har dere som har viet dere i en ambassade fått ordnet med brudebukett ? Når bryllup’s klokker ringer. Det er en ting som skiller bryllup fra enhver annen fest. Jeg blir ofte konsultere om blomster til anledningen. En skikkelig brudebukett til et troll?


Trollmor ønsket seg en sånn bukett i høsten , så jeg måtte plukke fargerike blader. Det var uendelig mye å velge i, men trollmor var bestemt. Litt grønt, litt gult, litt rødt og noen kvister.


Akkurat sånn som høsten er. Denne gangen har jeg lyst til å vise deg en stiftet brudebukett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg