torsdag 6. april 2017

Britannia restaurant trondheim

Britannia Hotel Trondheim. Gratis avbestilling! Vi har et stort utvalg av interiør, møbler og utstyr til fantastiske priser. Stol, bor inngjerding, sofa og mye mer.


Reserver ditt Hotell i Trondheim online.

Super bilferie i Trondheim med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Ser du etter restauranter i Trondheim , kan vi tilby syv ulike mat- og drikkekonsepter, uansett anledning. Slik det skal være på et ekte brasserie. En institusjon i Trondheim , for både kulinariske og kulturelle evenement.


Her blir det servert frokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig buffetlunsj, med de beste råvarer i sesong, gjerne med historisk inspirasjon. A high tempo drop-in eatery for every-man and every-woman.

Informal, alive with people and pulsating with great dishes. Et spennende, uformelt ste med spesial-importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, fugl, fisk, skalldyr og grønnsaker, eller bestille fra à la carte delen av restauranten. Om turen går til Trondheim for romantikkens del, for de kulinariske opplevelsene, for kulturen eller rett og slett for jobbens skyl har vi hotellrom og suiter som gjør turen komplett.


Våre hotellrom, restauranter , barer, spa- og fitnessavdeling og kultur-arrangementer gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell. En av historiens mest ikoniske musikaler kommer til Trondheim på skuddårsdagen den 29. Bestill online og spar opptil ! Dette er et sted vi vender tilbake til. Her kan man sitte godt og nyte en lunsj fra en gjennomarbeidet à la carte-meny.


Gulvet med harde fliser er egnet til å håndtere trafikken av gjester og servitører, og er lagt i et dekorativt svart og hvitt rutemønster. Hotellet tilbyr eksklusive spa-fasiliteter og fire restauranter. Alle rommene har skrivebor flatskjerm-TV og kaffe- og tekoker. Fagn - To embrace, to receive with joy. Fagn creates a food and taste experience you will come to remember for a long time.


NICHE til restaurant , hotell, café, catering og kantine på ett sted. Alt til restaurant , hotell, café, catering og kantine.

Marmoren lyste opp resepsjonen, messingen var nypusset og Speilsalen, den strålte mot oss med høye, buede speil, tunge gardiner og baldakiner. Herbert Klein, eier av Havfruen Restaurant , har drevet samme restaurant på samme sted i mer enn år. Som på de fleste ypperste hoteller og restauranter verden over, er miljøet internasjonalt, og man glemmer ofte man er i Trondheim og Norge. Plutselig hersker det franske- eller middelhavsstemninger på kjøkkenet, noe som også smitter over på gjestene. Frati er smaken av Italia – midt i Trondheim.


I over år har den italienske restauranten servert velsmakende retter, og er kjent for sine fristende appetittvekkere, bedre middager og et bredt utvalg av gode viner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg