onsdag 12. april 2017

Gravid uke 22 sliten

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Gynekolog og jordmor har svart på spørsmål om uke : Sliten og stresset gravid i uke 22. Bør jeg be om sykemelding?


Min kone er uker på vei og har siste døgnet hatt stikkende magesmerter.

Livmoren presser innvollene dine opp og til siden. Gravid uke symptomer. Hormonene gjør at all glatt muskulatur slappes av, og dette kan gi deg halsbrann og sure oppstøt, i tillegg til treg mage og forstoppelse.


På grunn av at man i denne perioden er disponert for tannkjøttbetennelse, er det lurt å være nøye med tannpussen nå. Følg fosteret utvikling i svangerskapet fra uke til uke. Se bilder av foster i ulike uker og få svar på de vanligste spørsmålene om din graviditet.


Må bare først di at det er så godt med forståelse av andre som har det på samme måte:)!

Føler at mange andre ser på oss gravide som litt sytete. Sjekket alt hos legen på første timen i uke med blodprosent og jern og alt de alltid går gjennom da. Alt var som det skulle, men har hatt veldig lavt blodtrykk hele tiden. Du er nå over halvveis i svangerskapet og kan etter hvert kjenne bevegelser utenpå magen.


Fosteret har både våkne perioder og søvnperioder. Lepper, øyelokk og øyenbryn er nå mer distinkt. Det vi glemte å si forrige uke , var at cirka i uke er jentefostres livmor allerede ferdig utviklet.


Nå i uke begynner testiklene, som dannes oppi magen på babyen, å komme nedover i lyskekanalene og mot pungen. Men det er ikke alle som fødes med begge testiklene på plass, men hos de fleste skjer denne utviklingen i fosterlivet. Det er klart jeg våkner flere ganger om natten, går sakte, har vann i kroppen, men det går stort sett greit. Hei kjære gravide nettvenner Jeg begynner i uke i morgen.


Jeg jobber 1 turnus med voksne psykisk utviklingehemmede. Jeg syns d har vært veldig tungt å jobbe, både i forhold til kvalme, tretthet, liten tålmodighet og er sårbar for lukter. Men samtidig så har jeg en arbeidstolthet som bryter. Du klarer ikke engang å fullføre en side i boken din før du sovner, og kroppen føles sliten. Dette er vanlig i første trimester (de første ukene av graviditeten), men går heldigvis over for de aller fleste.


De fleste kvinner føler morgenkvalme når de er rundt seks uker på vei, mens andre merker det tidligere.

Symptomer kjenner du som regel ikke før i uke 4. I uke er mensen forsinket med én uke. Morgensyken har sannsynligvis lagt seg og appetitten er tilbake. Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten, selv ved små anstrengelser.


Etter hvert begynner kroppen å forberede seg til fødsel ved at det kommer flere og tydeligere kynnere. KJENNER DU DEG IGJEN? Mange av de følgende tegnene kan være symptomer på helt andre ting.


Jeg er i uke og foreløpig er jeg mest trøtt. Utover jobben så har jeg lite ork til andre ting. Men jeg leste en fin sammenligning, og det å gå gravid kan sammenlignes med å gå en hard fjellklartringsetappe, og hvem blir vel ikke sliten av det?


Håper du får litt mer energi etterhvert! Ikke noe gøy å være så utmattet. Jeg var gravid på samme tid ifjor også, men sluttet å være kvalm etter litt over åtte uker. Ellers var alt som før - jeg var oppblåst, trøtt, brystene var ømme osv. Halvannen uke senere var jeg på ultraly og det viste seg at utviklingen hadde stoppet opp etter uker og dager.


Skriver leger ut sykemelding til slitne gravide ? Jeg er nå uker på vei, og er fryktelig sliten og trøtt, i tillegg til kvalm. Jeg strever meg gjennom dagen og orker ingenting etter arbeid. Blir dette sett på som vanlige plager eller kan jeg be legen min om en sykemelding?


Noen med erfaringer? Rask og trygg leveranse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg