onsdag 9. august 2017

Akupunktur åsane

Gode priser, lang erfaring og utdannelse. Kosmetisk akupunktur Japansk lifting ansiktsmassasje. Akupunktur brukes i forbindelse med: Smerter.


Akupunktur åsane

MEDISINSK YOGA ÅSANE Medisinsk yoga Klassisk yoga Yin yoga. BALION Treningsklær for kvinner Nettbutikk. Vi tilbyr en rekke hudbehandlinger for å gi deg en sunn og sterk hud. Filler injeksjoner med Restylane og Juvèderm, Mesoterapi(vitaminbehandling), ulike klassiske peelinger og hudrens med bl.


Selv om akupunktur i Norge allerede brukes innen helsevesenet, er anbefalt i kliniske retningslinjer og har en offentlig godkjent bachelorutdanning, er utførelsen av akupunktur enda ikke lovregulert. Dermed samler vi kompetansen på akupunktur i Åsane. Vi ser frem til samarbeid og er klare for å gi dere som trenger det best mulig hjelp. Problemer og sykdom oppstår når energistrømningene blir forstyrret og hindret. Målet er å stimulere kroppen til selv å helbrede sykdom og problemer.


Vi har fysioterapeuter i Åsane med veldig god tilgjengelighet. Prøv fysioterapi mot dine plager. Hovedformålet ved å anvende nåler i behandlingssammenheng er å stimulere triggerpunkter, eller ømme knuter i musklene. Mange av våre behandlere bruker dette i kombinasjon med annen behandling.


Dette er ikke akupunktur i klassisk forstan og kan utføres av både fysioterapeuter og kiropraktorer med etterutdanning innen tørrnåling. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte. Fysioterapi - Morvik. Vår klinikk på Åsane har åpent også på lørdager dersom det er behov. Hos oss tar vi kun kort som betaling.


Akupunktur åsane

Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Vi har dyktige fysioterapeuter, manuellterapeuter, osteopater og muskelterapeuter. Vi har akuttimer og ønsker nye og gamle pasienter velkommen i nye, lyse og moderne lokaler.


Jeg heter Jeanette Herland og er utdannet akupunktør og fysioterapeut. Jeg har også erfaring som fysioterapeut fra Haukeland sykehus og kommunehelsetjenesten. Pristillegg til konsultasjon. Myrdalsvegen Bergen. Terapien er best egnet til behandling av smertetilstander i muskel og.


Wahwah Skin Trim Studio Åsane Storsenter. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Ann Elisabeth Naturterapi - Bryggen- Bergen-Lang erfaring som naturterapeut- Reg. Medisinske forhold er personsensitiv informasjon og kan derfor ikke sendes per epost eller anonyme nettskjema. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


AKUPUNKTUR i BERGEN har aldri vært enklere! Mange har allerede delt sin pasienthistorie. Vi kan tilby behandling innen fysioterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasje.


Akupunktur åsane

Totalt disponerer vi 6kvm hvorav 2kvm velutstyrt treningslokale. Vi er fysioterapeuter, kiropraktorer, skulderlege og personlige trenere. Behandlingsfilosofien til våre behandlere er basert på en aktiv og individuell oppfølging av den enkelte pasient.


For at du skal få dekket utgifter, må fysioterapeuten ha avtale om driftstilskudd med kommunen. For å finne ut om fysioterapeuten har en slik avtale, kan du spørre fysioterapeuten eller kontakte kommunen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg