mandag 14. august 2017

Bruk av askestøvsuger

Til å støvsuge aske skal man naturligvis bruke en askestøvsuger. Det finnes nå mange slike på markedet, av forskjellig kvalitet, som er beregnet for nettopp aske i peisen. Vi fører også askestøvsugere, sier servicesjef Geir Olsen i Foma. Vanlige støvsugere har ikke filtre som er konstruert eller dimensjonert for aske og sot.


Ubrukt askestøvsuger til salgs.

Fikk denne sammen med kjøp av vedovn, men hadde en askestøvsuger fra før. Askestøvsugeren er av den typen som drives av vanlig støvsuger. Filter sørger for at det ikke kommer ut askestøv. Tilsvarende type koster fra 3kr.


Apparatet er ikke et leketøy. Unngå støvsuging av aske. Aske kan inneholde glør i opptil tre døgn.

Du bør derfor aldri bruke en vanlig støvsuger eller pose til å tømme ildstedet. Legg asken i en metallbøtte utendørs, eller bruk en askestøvsuger beregnet til dette formålet. Det er ikke nødvendig å tømme aske etter hver brenning, slik mange gjør.


Ser du etter askesuger? Her finner du askestøvsugere fra merker som Kärcher, Electrolux og VidaXL. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Takk for din reservasjon! Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos.


Slukk raskt ved å helle litt vann i bøtta om du har det travelt. Hvis du er sikker på at asken er kal er det veldig effektivt å bruke en slik askestøvsuger. Disse finnes både som ekstrautstyr til støvsuger og som selvstendige aksestøvsugere. Bruk aldri en vanlig støvsuger direkte til slikt. Den er en drøm å bruke daglig.


Kan anbefales til de som er ute etter en meget god å allsidig støvsuger. En grovsuger, eller tørr- og våtsuger som den også kalles, klarer jobben som en vanlig støvsuger ikke gjør. Den kan suge både våt og tørr smuss i bilen, garasjen eller når du pusser opp.

Grovstøvsugerne har høy sugeeffekt og visse modeller er utstyrt med maskinuttak med automatisk start og stopp. Støvsuger og rengjøring - Elkjøp Du må aktivere JavaScript for at hjemsiden skal fungere optimalt. Fox aske støvsugeren er den lille, mobile hjelperen for rask rengjøring av skorsteinen. Så det er lett å håndtere og tar liten plass når den ikke er i bruk.


Einhell aske støvsugeren er laget av rustfritt stål og enkelt å montere. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Smart askestøvsuger fra Kärcher som kan brukes til oppsuging av aske fra peis, grill eller aske og jord fra verksteder, garasjer og kjeller. Vi pyntar med både levande og elektriske lys, inne og ute.


Skap en elektrisk og lun stemning med en elektrisk peis. Eller vil du ha like stor nytte av et firedelers peissett til 2kroner hos Jula. Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler,. Kompakt og praktisk askesuger med metallbeholder på liter.


Den har jevnt høy sugeeffekt og et unikt filtersystem med plan- og grovsmussfilter som gjør det mulig å suge opp store mengder aske. IPC (foma) multivac TS eller noe sånn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg