tirsdag 8. august 2017

Svinekjøtt næringsinnhold

Lag flotte retter av svinekjøtt. Godt, magert og lettlaget rett fra kjøkkenet. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Enkelt men veldig godt.

Næringsinnhold i svinekjøtt. Svinekjøtt er det kjøttslaget vi spiser mest av i løpet av et år. Fysiologisk sett er det en mellomting mellom kylling og storfekjøtt. Det finnes en rekke ulike næringsstoffer, som både hver for seg og sammen er viktige for at kroppen skal fungere optimalt. I noen tilfeller pr porsjon.


Klikk på varen for å se mer. Se vårt utvalg av ferske ferdige matretter.

Trondheims beste tilbud på en enklere hverdag. Denne thaigryten med svinekjøtt har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Vi deklarerer ikke næringsinnhold på kjøttprodukter som er laget av hele muskler eller stykningsdeler. Forskjeller fra dyr til dyr.


Oppbygningen av muskler er forskjellig fra dyr til dyr, noe som gir forskjellig fettmarmorering (isprengt fett i muskelen) med dertil varierende næringsinnhold. Det er få ting som slår en saftig og mør biff på tallerkenen. Biffkjøtt er også en utmerket proteinkilde.


Merk: Alle verdiene nedenfor gjelder rått kjøtt. Mye mindre kolesterol i svinekjøtt enn i kyllingkjøtt. Er du, akkurat som en tredel av befolkningen, kolesterolsensitiv, bør du velge svinekjøtt fremfor kyllingkjøtt. Det er tre ganger så mye kolesterol i kyllingkjøtt som i svinekjøtt ! Til og med svineribbe inneholder mindre kolesterol enn rent kyllingkjøtt uten skinn.


Renskåret svinekjøtt er magert og mørt. I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt , grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like. GI gjelder kun karbohydrater fordi hverken fett eller proteiner fører til høy økning av glukose i blodet.

Tilberedning og tips til gode kjøttretter av svin. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Nordfjord Kjøtt leverer produkter som er basert på - Inspirasjon fra naturskjønne omgivelser.


Vi leverer sunn mat rett hjem eller til hentestasjoner. Gode og lange tradisjoner. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre.


Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Helsemyndighetene ønsker helst at vi spiser mer av dette enn vi gjør i dag. Den høye kvaliteten på svinekjøtt skyldes både moderne avlsmetoder og nye slaktemetoder. Hele kyllingen (med skinn) – 1gram protein pr.


Proteininnhold ulike deler av kyllingen. Egg er samtidig ikke like sunt for alle. Egg inneholder ikke vitamin C, fiber eller plantesteroler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg