torsdag 31. august 2017

Forlovelsesring

Vi hjelper deg kjøpe den perfekte ringen. Høy kvalitet, fagekspertise og eksklusive ringer - Gratis frakt og retur. Stort og unikt utvalg av smykker. Alliansering giftering, halssmykker, klokker, ørepynt, armbånd.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Finn forlovelsesring nå på Kensaq. De vanligste forlovelsesringene har diamanter og mange velger oftest enstens diamantring. Lett avrundet fasong, bredde mm. Trykk Les mer for mer detaljer om ringen.


Usikker på ringstørrelse? Vi sender gratis ringmål! Tradisjonen kommer opprinnelig fra USA og England der man frir til sin utkårede og overrekker ringen til vedkommende dersom han eller hun gir sitt ja.


Forlovelsesring Å fri med frierring er blitt stadig mer populært i Norge.

Gifteringene har ofte en enklere og mer klassisk utførelse enn andre ringer siden de skal bæres hver dag og tåle tidens tann. De vanligste enstensringene har enten fire eller seks klør, og diamanten sitter gjerne høyt slik at ringen lettere kan kombineres sammen med en giftering. De fleste av enstensringene våre leveres i 14K (585) hvitt, gult eller rosé gull. Det er i dag vanligst å fri med en forlovelsesring i hvitt gull.


Design og kvalitet er dermed viktige kriterier ved valg av forlovelsesring. Valg av forlovelsesring. Her finner du vårt store kvalitetsutvalg av forlovelsesringer. Det finnes mange forskjellige forlovelsesringer å velge mellom, og du lurer kanskje på hvilken type du skal velge. Dette er den klassiske og tradisjonelle frierringen som vil falle i smak hos de aller fleste.


FORLOVELSESRING PRIS. For deg er kjøp av forlovelsesring uansett en betydelig investering, og det er viktig at du gjør et godt valg. Velger du en forlovelsesring fra oss, kan du være sikker på at du får en ring av høyeste kvalitet.


Vi har lang tradisjon med å hjelpe våre kunder i valg av forlovelsesring , så nøl ikke med å ta kontakt med kundeservice eller ta turen innom en av våre butikker for en hyggelig prat. Et forlovelsesløfte var tidligere ansett for bindende nok til at det ved brudd i enkelte tilfeller kunne utløse erstatningsplikt. I mange land tar paret på seg ringer, eller hun mottar en forlovelsesring som gjerne er utsmykket med en diamant eller flere.


Skal du fri til din kjære?

Husk at du alltid har dagers bytte- og angrerett på varer som er kjøpt. Idag er det også vanlig at paret kjøper ringer til han og henne som både brukes som forlovelsesring og giftering. I praksis kjøper gjerne mannen begge ringene og frir med disse, og graverer inn forlovelsesdatoen på ringene. Når bryllupet kommer, tar paret gjerne å pusser opp ringene og graverer inn bryllupsdatoen i ringene i tillegg. Når man velger ut forlovelsesring før frieriet kan det være vanlig å tenke at dette også vil være ringen som skal brukes som giftering.


Men slik er det nødvendigvis ikke. Stadig flere kunder hos oss kjøper en giftering som matcher forlovelsesringen, slik at det blir et sett, forteller Gaupseth. Generelt om enstensringer En enstensring er den aller mest vanlige typen forlovelsesring. Men, det betyr ikke at du må forlove deg for å få en slik ring.


Har du forresten sett Beyonces forlovelsesring som kostet millioner kroner! Mari Hedemark, som jobber i David-Andersen og har arbeidet mye med Wedding-konseptet deres, forteller at det ikke finnes noe fasitsvar på hvor mye vi bruker på forlovelsesringen. Jeg har blitt fortalt at den skal være på høyre hånd.


Synes også Ari Behn var litt søt angående det med ringen ja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg