torsdag 31. august 2017

Male møbler hvilken maling

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill hotell i Male By.


Se bilder, les kundeomtale og book!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Det er utrolig hva et par strøk med maling kan gjøre med brukte møbler. Og det er så enkelt at alle kan gjøre det.


Her ser du hvordan du skal gå frem for å pusse opp og male et møbel. Et godt og varig resultat forutsetter dog at maling med riktige egenskaper brukes. Det vil ikke fungere i det hele tatt å bruke en vanlig veggmaling til møblene eller kjøkkenskapene, forteller Trond Riise hos Nordsjö.

Skal du male møbler , skal du vide hvilken maling , du kan bruge. Det handler primært om, hvorvidt det er træ, metal, plast eller aluminium møblet er produceret af. Har møblet været malet før, kan det også have indflydelse på dit valg af maling til møblet.


Maling av møbler krever en hardere maling som. De vaskbare malingene er så robuste at du kan bruke dem. Hvilken maling er best for møbler ? Overvej hvilken farve, som dit møbel skal have, og bestil maling på internettet, eller køb det i en farvehandel. Når du skal male eller lakere et møbel , skal du bruge de følgende ting: Afdækningspapir eller afdækningsplast. Kan købes på flugger.


Jeg blir alltid kjempefornøyd når jeg først har tatt meg bryet med å pusse og sparkle skikkelig først. Da går malingen som en lek, og resultatet blir aller finest! LADY Supreme Finish er helt glimrende! Den flyter flott ut når du maler – og er sliltesterk i. Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt av et par strøk maling ? La deg inspirere til å skape et flott møbel eller en stilig kommode i løpet av helgen.


Det er et hav av vakre LADY farger å velge mellom! Finn fram den perfekte nyansen til ditt prosjekt!

Er du ikke fornøy eller ønsker en jevnere utseende vegg, kan du male ett strøk til. Etterbehandling Vanligvis er det ikke nødvendig å etterbehandle veggmaling. Men velger du kalkmaling på møbler , veggen bak stekesonen på kjøkkenet eller andre flater som vil trenge hyppigere rengjøring, kan det lønne seg å påføre et beskyttende lag. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler , male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr.


Ja, det finner du på Maxbo. Fjern knotter, beslag, bein og andre detaljer som du ikke skal male , eller dekk de med maskeringstape. Vask Møbelet med Nordsjö Original Forvask. Skyll av overflaten, og la den tørke. Matt ned overflaten med et fint sandpapir.


Det er spesielt viktig på møbler som allerede er behandlet. Tørk av alt slipestøvet med en microfiberklut. Påfør ønsket maling. Mal flatene med ønsket farge.


Bruk en maling beregnet for treverk, paneler og møbler som gir en robust overflate. Godt forarbei god maling og rett verktøy er nøkkelen til å lykkes med å male møbler. På større overflater er det enklest å male med rull.


Her får du fremgangsmåten for å male bordet. Er egnet for både listverk, dører, vinduer og møbler. Blank maling på taklistene vil gi et markert skille mellom vegg og tak. Da bør de males med samme matte glansgrad som taket. Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male.


Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget.


Find den rette maling til at male din møbler. Du kan også give stolen nyt betræk og sætte tapet i skabet. Få alle de gode tips til istandsættelse af.


Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan gamle, antikke møbler bli freshe og unike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg