torsdag 24. august 2017

Farge håret etter bleking

Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra eleven. Handle raskt på nettet. Oppdag vårt utvalg av parfymer.


Finn en duft som passer deg.

Vi gir deg skinnende hvite tenner. Olso Tannlegesenter, time på dagen! De har alltid vært lyse, og ønsker å farge håret mørkere - ja, dette kan gå fryktelig galt. Hjemmebleking, striper og balayage er noe jeg absolutt ikke anbefaler å prøve på egenhånd.


Etter en bleking vil det alltid komme frem mye gult, samtidig som det sliter ekstremt på håret. Bleking er i tillegg veldig vanskelig å få jevnt og fint. Har du bestemt deg for å farge eller bleke håret , men sitter fortsatt igjen med spørsmål om prosessen?


Vi har stilt Lise Holm-Gla leder for Defines frisørteam, spørsmål om farging og bleking av håret.

Først må vi finne ut av hva som egentlig skjer med håret når vi farger , bleker eller lystoner det. Under behandlingstiden får håret ulike mellomnyanser som rødt, oransje og naturligvis gult, som er siste fargestadium før blondt. Ta deg god tid når du bleker håret.


Sørg for at du følger eksponeringstiden når du farger hår – spesielt hvis du bleker hår. Bleking farger ikke håret , men fjerner hårets naturlige pigmenter. Alle som farger håret vet at det, i lengden, ikke er bra for håret , og vi som bleker det er smertelig klar over at det gjør håret tørt, porøst og livløst.


Hvis du har mørkt hår og vil bli lysere, eller omvendt, er det en stor prosess og ofte setter frisøren ned foten fordi de ikke kan garantere for resultatet. Lystoning og bleking. Ofte bruker vi en gloss til å korrigere etter en bleking eller lystoning for å få den riktige nyansen. Les også: BLI KVITT TØRT HÅR.


Kan alle farge håret ? Vil du at håret skal bli lysere enn din naturlige hårfarge kan du følge opp avfargingsbehandlingen med en bleking. Det finnes ulike produkter for hjemme-avfarging avhengig av hvilken farge håret ditt har i dag og hvor mange ganger du tidligere har farget håret. Utifra hva jeg har erfart selv, må man fjerne alle fargepigmenter i håret , før man kan farge det mørkere etter bleking. Anbefaler en tur til frisøren for råd i hvertfall, bruk de for hva de er hvert.


Jeg har endt opp med grønt, lilla og grått hår etter feil farging.

Det kommer helt ann på hvilken farge du har, skal bruke og hvilket resultat du vil oppnå. Her beregner jeg også virketiden fra da jeg starter å påføre og blander dette ganske raskt ut. Hun påpeker at bleking av hår er en avansert kjemisk behandling som er det sterkeste man kan utsette både hår og hodebunn for. Bleker du håret hjemme har du ikke kontroll over hvilken bleking du bruker i forhold til ditt eget hår , og et utrent øye har vanskelig for å vite om håret og hodebunnen faktisk tåler en bleking. Ikke vask håret før farging: - Det er ikke viktig å ha rent hår for et bra fargeresultat.


Faktisk er det best å farge håret uvasket. Noen farger skal brukes på tørt, andre på vått hår – da kan det holde å væte. Hår som er bleket kan faktisk brekke tvers av hvis det får bleking på seg igjen. Så hvis du har slitt hår anbefaler jeg deg heller å velge en vanlig hårfarge.


Håret kan faktisk se sunnere ut etter en fin hårfarging, forteller hun. Du prøver å løfte noen nyanser ut av håret ditt, forventer en fin nyanse av blon men ender opp med en brassy oransje i stedet. Mens oransje hår er ikke det verste fargen på paletten, kan det være svært skuffende å ende opp med den etter en bleking økt, spesielt når det viser seg å være ujevn og usammenhengende.


Når du skal farge håret , er det lurt å tenke på hvilket resultat du ønsker slik at du kan velge riktig type hårfarge. Bleking av hår - kjerringråd. Permanent farge gir det mest dekkende resultatet og er best egnet for å dekke grå hår.


En innsender har sendt oss et lite tips til naturlig bleking av hår. Du kan ikke gå rett fra farget til grått hår , så en naturlig del av avfargingen er å farge håret lysere. Derfor er et lite tips til de som vurderer å gå over til det grå – start å farge håret ditt litt lysere. Veldig mange som er mørke fra naturens side, prøver å holde på den mørkheten de hadde tidligere.


Har du vært så uheldig å få gulskjær i håret etter. Et godt tips er å preppe håret med Moroccan Oil Hair. I tillegg har jeg farget håret hjemme, noe som har resultert i at fargen ikke er like jevn over hele håret.


Dette synes ikke så godt når det var såpass mørkt, men det ville blitt svært synlig etter bleking og avfarging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg