tirsdag 1. august 2017

Sang til barn

Morsom sang som lærer barna kroppsdelene, samtidig som den aktiviserer dem. Fiskebollen lengter etter havet: En festlig barnesang med tullete tekst. Barna elsker denne, helt fra barnehagealder til langt opp i barneskole-alder.


Fly og bil, katt og pil: Morsom liten trall på melodien til Mikkel rev. Denne sangen brukes i en del barnehager. Sang for barn og unge: Musikk i Skolen kommer til å ha ansvar for gjennomføringen av programmet Sang for barn og unge.

Virksomheten kommer til å omfatte blant annet kompetansehevende tiltak som webinars og produksjon av nytt lærermateriell, sang på omsorgsarenaer, utvikling av unge sangambassadørskorps og. Fine sanger om barn Når det kommer til unger, så er det lov å bli bløt. Sanger om båt, havet og sol Ro, ro, ro din båt Ro, ro, ro din båt Ta din åre fatt Vuggende, vuggende, vuggende, vuggende Over Kattegat. Lyrics: Det finnes mange barn i andre lan som har ingenting, men gjør så godt de kan. Og de drømmer om en verden der ingen våpen slipper til , at de har nok mat og leker hvor de vil.


Festsanger for barn : Ingen fest uten sang og moro - dette gjelder både for voksne og barn ! Når det er høytid og fest, da hører sang og musikk til. Allsang gir en spesiell fellesskapsfølelse, og særlig sterk blir denne for barna når de føler på at mamma og pappa, tanter og onkler, bestemor og bestefar og venner synger med på deres sang. Slike sanger er en viktig del av barns humor, og i tillegg til å være morsomme, kan de også fremme kreativitet og selvfølelse hos barn.

Hjelp oss også å samle flere tullesanger! Her gir vi dem inspirasjon til nye regler å pugge og kose seg med! Tåregle som er fin for å oppnå nærhet og kontakt med barnet. Passer best for babyer, men prøv den også på større barn. Vi har ei tulle (med øyne blå) Koselig barnesang av Margrethe Munthe.


Fin sang å synge til det lille mirakelet i. Dåpssanger høyner stemningen. Er dere en sangglad familie, så er det veldig koselig å synge sammen. Sanger til barnedåp kan være vanlige allsanger, en dåpssang du har skrevet selv eller en sang du har fått skrevet på bestilling.


SANG TIL FN-DAGEN Jeg folder mine hender små i takk og bønn til deg. La alle barn i verden få det like godt som jeg. Vern alle med din sterke hånd mot fattigdom og død. Og hjelp små barn i alle land så ingen lider nød. La ingen krig og sult og sott få gjøre oss fortred.


Hei, jeg trenger tips til en fin sang som kan si noe om min flotte tenåringsdatter. Både norske og utenlandske? Herremin som tårene spurter.


Prøv å ta vare på tiden kjære mammaer og pappaer.

La støv være støv, og klesvasken ligge litt til … For disse dagene flyr fra oss fortere enn vi aner. Barn elsker å synge og de synes det er spesielt gøy hvis en voksen også synger med. Her finner du en oversikt over alle publiserte barnesanger, sangleker, rim og regler. Sang og musikk er en flott måte å skape gode relasjoner mellom barn og deres foreldre.


Her har vi lagt ut 1forslag som er godt egnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg