mandag 28. august 2017

Beste julemiddag

Verdens beste julemiddag ? Her får du oppskriften på det perfekte, hjemmelagde ribbemåltidet – pluss karamellpuddingen til dessert – slik at du kan gå inn i høytiden med full kontroll. Brunt, klassisk og godt. Her spiser du lutefisk, pinnekjøtt og ribbe i byen.


Sjekk ut disse stedene i Restaurantguiden fra Osloby.

Men hvordan koker du dem best for å unngå uferdige, eller vasne poteter? Lise Finckenhagen har kokkelert profesjonelt i over år - og hun har kokt en stor del poteter opp gjennom årene. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.


Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider. Julemiddag med skinkestek, julepølse og medisterkake.

BEST I TEST: Enkelt, men også veldig godt. Selve porsjonen ser kanskje litt brun og trist ut, men det. Noen må ha ribbe og noen ønsker pinnekjøtt, noen vil ha torsk, mens noen bare må ha lutefisk.


Stortorvets Gjestgiveri: Beste julemiddag - Se 4reiseanmeldelser, 2objektive bilder og gode tilbud på Oslo, Norge på Tripadvisor. Denne oppskriften passer til ca. Husk at puddingen trenger å stå kjølig minst et døgn før servering.


Vi har samlet våre beste kakene og juledesserter til julens mange middager. Se våre oppskrifter på alle de gode juledessertene. Vi har testet: Her er den beste julebrusen Julas skjulte fettbomber Dette er en julemiddag. Den er en relativt kokefast potet – det betyr at det er vanskeligere å koke den i stykker sammenlignet med potetsorter med mer melen konsistens.


Asterix trenger relativt lang koketid. Riktignok går det noen Grandiosaer i norske stekovner også selveste julekvelden, men at det er en utbredt vane og en erstatning for tradisjonell julemiddag , er det ingen grunn til å tro. Langt de fleste holder seg til klassisk julemat.


Ribben er dominerende, og den trenger ikke bli tørr og kjedelig. Skal du lage julemiddag for mange personer er det viktigste å time matlagingen. Hans beste tips er å planlegge måltidet ved å danne seg et bilde av rettene.

Har du tenkt gjennom julematen, er mye gjort. Bruker du oppskrifter, så les dem to ganger, tenk gjennom prosessen og gjør ting i riktig rekkefølge. Catering Julemeny – Her bestiller du julekoldtbor julesnitter, julemat, m. By på herlig julemat ved ditt neste julearrangement! Vi har alle julefavorittene man trenger for en smakfull og hyggelig kveld.


Trøflene er enkle å lage, men resultatet blir best hvis du lager dem over to dager. Hjemmelaget sjokoladetrøffel med mørk sjokolade, konjakk og kakao. Da rekker de å bli ordentlig kalde før du ruller dem til kuler. Til jul og romjul tar man seg gjerne ekstra god tid med frokosten, og det med god grunn.


Julen byr ofte på gode, lange frokoster hvor man blir sittende å spise til langt ut på formiddagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg