torsdag 10. august 2017

Maur i blomsterbed

Effektiv bekjempelse av skadedyr. Kjøp markedets beste skadedyrsprodukter her! Sort sortemang av middler og produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse. Naboen har ikke det samme problemet i sine be påstås det.


Jeg har aldri sett noen tue, og jeg bor i et bymessig strøk. Vi har ikke noe problem med maur på terrassen eller i huset, for den del.

Det er kun i blomsterbedene. Gode tips mottas med stor takk! Et av de vanligste småkrypene å få uønsket besøk av er maur. Vi gir deg tipsene for hvordan du kan bli kvitt maur. Katteplage – gode råd som får katten vekk fra blomsterbedet.


Hvordan bli kvitt maur – gode kjerringråd. Selv er jeg plaget med maur på tomten min. Problemet mitt er at det ikke finnes en eneste maurtue, så hvordan kan man da bli kvitt problemet?


Snegleguard legges ut rundt blomsterbed , kjøkkenhager og andre områder som du.

Fun Light mot maur. Har du store kolonier av maur i hagen, bør du ta hånd om det før de blir et stort problem. Du vil jo heller ikke ha skader på huset ditt. Arne Nese, teknisk sjef i Rentokil, har tidligere sagt til Dinside at du bør ta en kikk i hagen, skrape litt i bakken og vippe opp heller, for å se etter maur og egg. Huseiere kan strø benmel linjer rett utenfor sine dører og i jorda under vinduer for å stoppe maur angrep.


Småmaur i blomsterbed. Jeg er veldig fersk i hage-gamet og har oppdaget at det i jorden i blomsterbeddene er noen små svarte maur. Bruk det til din fordel!


De fleste mennesker elsker lukten av kanel, men maur er ikke særlig glad i krydder. Det finnes oljer med kanelduft, men du kan også prøve å bruke malt kanel for å holde maur unna. Ekspertene understreker at det ikke nødvendigvis er så farlig å ha maur i huset om sommeren. Hvis du ser noen maur i huset om sommeren så er de bare på jakt etter mat og vil gå tilbake til reiret sitt. Har du brun jordmaur eller skogmaur i hagen, er det også måter å bli kvitt disse.


Skogmauren er kanskje den mest kjente som lager de store tuene vi ser i skogholt, mens den brune jordmauren er den som spiser spor i trær og treverk som lager et mønster med veien de kan ferdes. Maur i trær eller blomsterbed ? En god forholdsregel er å holde godt rent og være nøye med å fjerne gamle matrester og flekker som inneholder sukker. Arten kan skape problemer ved å bygge reir under steinplater, rundt grunnmuren, i blomsterbed og lignende.


Dette er et glupsk rovdyr som spiser mange av de andre skadedyrene som finnes i åkre, frukthager, grønnsakhager og blomsterbed.

Noen av de spiser også brunskogsneglen. Løpebillen hjelper deg med å holde skadedyrene unna og plenen fin og grønn. Les mer om mus, bier, maur , møll, fluer og fugler som du også kan finne i hagen. Luking og stelling i blomsterbed og grønsakssenger går hardt utover ryggen.


Reduser på brede bed som du må gå inn i for å stelle. Sats heller på smalere, opphøyde bed der alle plantene kan nås fra utsiden. Det kan brukes som gjødsel i blomsterbedet eller balkogkassen, og mot plagsomme katter som graver og legger fra seg avføring i blomsterbedene dine. Hvitløk: Hvitløk er et annet middel som skal kunne holde kattene vekk fra blomsterbedet.


Del opp hvitløken og strø den utover i blomsterbedet , er rådet mot kattene. Søker du etter maur ? Trenger du kjerringrå tips og hjelp om maur , så finner du det her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg