mandag 28. august 2017

Dyreparken åpningstider 2019

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen! Det er Rogalands eneste dyrepark med eksotiske dyr. Den har rundt arter av pattedyr, fugler og reptiler i et stadig økende antall.


Her finner du alt du trenger å vite før, under og etter besøket i Kongeparken. Bestill online billetter tidlig! I Sørlandshallen er det baner og der regner vi med å få plass til alle kampene for klassene 9-år.


Enkelte kamper kan avvikles på kunstgress utendørs. Da bor du i gåavstand til. Nå kan du glede hele familien med en Bjørnepakke til deilige dager i parken! Den består av overnatting på Thon Hotel Bjørneparken for to voksne og to barn med billetter til parken.


Dyreparken åpningstider 2019

Da sparer du penger i tillegg til at kommer du raskere gjennom inngangsporten. Julius fyller år. I fjor åpnet vi safaritelt for utleie, denne sommeren utvider vi med nye telt!


I tillegg slipper du lange køer ved inngangen ved åpningstider , sier hun. Her er mer enn aktiviteter som kan friste og utfordre barn i alle aldre. Dyreparken er åpen hver dag hele året. Vi åpner torsdag 21.


Tusen t akk til Cultiva for å ha gjort denne nettsiden mulig. Takk for tillit og støtte i arbeidet med å fremme Kristiansand som Barnas by. Beste tilbud i uken på Tiendeo.


Planlegg og spar penger! Det selges enkeltbilletter til hver av parkene. Kombibilletter og kombiårskort gir adgang til begge parkene. Uansett hvordan været er ute, så kan vi friste med sommertemperatur i luften og deilige varme grader i vannet. Vår åpningstid er alltid fra kl.


Skryt, kritikk, innspill og spørsmål er velkommen på veggen vår. Hundrevis av barn deltok med iver og kreativitet i tegnekonkurransen, og mange unge deltok også i triksekonkurransen sammen med spillere fra fotballklubben IK Start. Og siden da har Kongen på Havet mottatt hundretusenvis av smokker fra små sjørøvere fra alle landets hjørner. Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk. Det er ulike åpningstider , så husk å sjekke din Europris-butikk for riktige åpningstider.


På samenes festdag feirer vi med reinsdyr på bordet. Reinsdyrkjøtt gir garantert fantastiske matopplevelser med sin unike og milde viltsmak!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg