mandag 14. august 2017

Blokhus feriecenter blokhus

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill.


Vores populære subtropiske vandland er et kæmpe hit hos børn og barnlige sjæle og udenfor er der fantastisk natur og kun et stenkast til Vesterhavet. Gå på strøgtur med fortauskafeer og sommerbutikker og opplev byens herlige stemning på de mange restaurantene. Samt san vatten och sanddyner precis utanför dörren.

Alle 2lejligheder i komplekset er individuelt ejet, af såvel virksomheder som private. I sovemiljøet findes stk. Blokhus er minst like hyggelig utenom sommersesongen. Flere forskellige opvarmningsmaskiner, bl.


Stort udvalg i motionsmaskiner, vægte, boksesæk, sjippetov, kettlebells og bolde som kan bruges til Crossfit, balanceøvelser og udstrækning. Sind Sie eher für Entspannung und Wärme, dann machen Sie es sich gemütlich im SPA-Bad oder ben Sie die Sonnenbank oder die Sauna. Hvis de naturlige bølgene blir for kalde eller for store, kan man heller boltre seg i det subtropiske badelandet, Feriecenter Nordsøen Blokhus.


Meldet sich der Hunger unterwegs, dann bietet das Pool Café gutes Essen zu familienfreundlichen Preisen an.

Machen Sie einen Bummel entlang der Cafés und Sommer-Geschäfte und erleben Sie die herrlichen Restaurants der Stadt. Kjapt og lekende lett å booke med. Når I ser det første gang, forstår I hvorfor. San vand og klitter ligger parat lige udenfor døren, og giver en perfekt ramme for ferien.


Bestill nå og betal ved utsjekking. Her finner dere en enestående, bred sandstrand med sanddyner og hvite badehus, et aktivt og hyggelig byliv, nydelig natur og mange deilige feriehus for enhver smak. Nytt, lekkert hotell ved Vesterhavet. Med et feriehus som base, kan man nyte stranden, som må sies å være blant Danmarks aller fineste badestrender. Vi tror rigtig meget på lokalkendskab som en forudsætning for en god mæglervirksomhe og vores ansatte kender området ud og ind og har erfaring med netop den by, hvor vi har vores virke.


Når du leier denne ferieboligen får du tilgang til internett. Parferie ved vandet i et feriecenter i Danmark. Ferie handler om at nyde livet og hinanden. Prøv en miniferie på et af Danlands skønne feriecentre med masser af afslappende aktiviteter og skøn dansk natur.


Fårup Sommerland og Aqua Park, hvor familien kan kose seg i månen-biler, speedbåter, Mini-Express eller Colorado River! Se utvalg av strandhus og feriehus til leie Blokhus. Det er, for eksempel. Så sørger du for, at hele familien kan hoppe i baljen så mange gange, som lysten melder sig på sommerhusferien - helt gratis!


Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch.

Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster. Nærmeste flyplass, Aalborg lufthavn, ligger km fra vandrerhjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg