mandag 21. august 2017

Fondant figurer

Nettbutikk med utstyr til baking. Figurer i fondant - lav dem selv Det er jo rigtig sjovt, at pynte sin kage med nogle søde figurer , lavet i fondant. Se vårt utvalg her!


På samme måde som da du var barn og sad med sin modelervoks i timevis og lavede sjove figurer mv. Her finner du tre knallgode oppskrifter på påskeinspirerte fondant og marsipan figurer som gir deg skikkelig påskestemning. Linn viser deg hvordan du kan lage de steg for steg og i flere flotte ulike varianter.

Marshmallow fondant (MMF) er en fabelaktig greie å bruke til pynt av kaker. Den egner seg godt til sjokoladekaker, og smaker faktisk ikke verst. Du kan bruke den akkurat på samme måte som marsipan: Lage kakelokk, figurer og pynt til kaken. Først trodde jeg at det skulle være skrekkelig søtt og over-the-top, men det smaker faktisk ganske godt.


Hjemmelavet fondant af skumfiduser. Her får du den nemmeste opskrift på hjemmelavet fondant , som er perfekt til kager. Brug ODENSE fondant til at pynte dine kager me hvad enten det er til fondant -låg eller fine figurer.


Vi tilbyder hertil værktøj til at udstikke både blomster og dyr i fondant.

Gå på opdagelse i vores sortiment af ODENSE fondant og find de farver, der passer til din kage. Det er utroligt let at arbejde med fondant , hvor du starter med at rulle dejen tyndt ud og bruges som kageovertræk. Jeg kjøper som oftest ferdig fondant når jeg skal lage kakepynt, og da kjøper jeg fondanten fra Wilton, fordi den er lett å få tak i her jeg bor ( kjøper den på Jernia) og jeg syns en er veldig god å jobbe med.


Opskrift på meget smidig fondant. Der er stor forskel på fondant og skal du bruge en fondant til overtræk af kager, er denne fondant meget velegnet. Den er utrolig lækker at arbejde med og ikke særlig dyr at lave selv.


Hvis du virkelig vil imponere bursdagsgjestene og prøve deg som konditorkunstner, kan figurer i fondant eller marsipan sette prikken over i-en på bursdagskaka. Her er forslag til tre ulike pyntefigurer. Allergener: Ingen i fondant , nøtter i marsipan. Fondant blomst – fremgangsmåte 9. Det er både gøy og koselig å ha en julekonfekt-trille-dag med barna i familien.


La barna bruke fantasien til å lage søte nisser, griser eller andre søte ting med marsipan som de kan kose seg med i juletiden. Cacas - Spesialister på bakeutstyr. Hold deg oppdatert.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene og de hotteste produktnyhetene! Nu har jeg lavet en portion af fondanten og det var faktiks let nok, synes jeg. Jeg gerne vide hvordan du ruller den ud?

Altså skal der en masse flormelis på bordet eller skal det gøres mellem lag Vita Wrap? Har du også lavet alle dine figurer af fondant ? Jeg synes det ser rigtig flot ud alt det du laver :o) Vh Dorte. Det beste er ofte det man lager selv, men noen ganger er det vanskelig å lage all kakepynten helt fra bunnen av.


Da kan det være en god idé å bestille spiselig kakepynt fra oss. Vi har alt fra de klassiske rosene i forskjellige farger til barnesko og dyr i forskjellige former og fasonger. Klikk deg rundt i menyen her for å finne akkurat den kakedekorasjonen du er ute etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg