mandag 28. januar 2019

Bmi tabell

Finn kurset som passer deg! Få en gratis prøvetime! Fly med oss verden rundt og prøv rundt 9forskjellige flyselskaper! KMI (kroppsmasseindeks) beregnes ut fra en persons vekt og høyde, og er for de fleste et godt mål på mengden kroppsfett.


Dette gir også mulighet for å klassifisere i ulike vektkategorier.

For barn ≤ år gjelder andre normalverdier enn hos voksne. Hvor mye plass du tar i verden! Mange er kanskje ikke klar over at det er uheldig å veie for lite, da en sunn kroppsvekt er viktig for god helse. For enkelte kan det være like vanskelig å gå opp i vekt som det er for andre å gå ned i vekt. WHOs KMI- tabell er utarbeidet for voksne og passer ikke for barn og unge.


Norge er ett av seks deltakende land. På bakgrunn av ditt resultat vil vi komme med en anbefaling om hvilken behandling som kan være aktuelt for deg.

Vi har et helhetlig tilbu og vi tilpasser behandlingen etter dine behov. Jo tidligere du fanger opp endringer i vekten, jo lettere er det å endre vaner. Formelen er ikke helt eksakt.


Det bör kanske tas med en nypa salt. För att göra det så enkelt som möjligt listar vi här alla normalvikter för de vanligaste kroppslängderna. Skriv gärna ut listan och håll enkelt koll på gränserna för just din längd. Fra Nasjonale faglige retningslinjer for primærhelsetjenesten. Kilde: Helsedirektoratet.


Dit maakt niet uit of je een man of vrouw bent of welke leeftijd je ook hebt. Om varken viktklassen övervikt eller fetma stämmer in har ditt troligtvis normalvikt. Detta kan ge dig en riktlinje för om du är överviktig, underviktig eller normalviktig. BMI-tabell för dig. Det ser ut som denne tabellen er riktig, de har rundet opp til nærmeste tall.


Det er viktig å merke seg at formelen ikke tar høyde for individuelle forskjeller i beinbygning og muskelmasse. Overvekt kan blant annet utløse sukkersyke, hjertelidelser, kreft og for høyt blodtrykk. Vad som anses vara din normalvikt varierar ofta beroende på ålder.

Men i praktiken brukar man utgå ifrån att ju äldre man är, desto närmre den övre gränsen kan man ligga. Her er nokre råd for deg som ynskjer å gå opp i vekt: Et regelmessige måltider som frukost, lunsj, middag og kveldsmat dagleg. Planlegg måltida og ikkje hopp over eit måltid. For å få en helt korrekt indikasjon måles fettinnholdet i blodet. Detta är också den mest använda metoden för att ta reda på om en person är överviktig, underviktig eller har en normal vikt i förhållande till sin längd.


Noen argumenterer for at målet er så forenklet at det ikke bør brukes. Regel Normalgewicht. Body Mass Index Table 1. To use the table, find the appropriate height in the left-hand column labeled Height.


Begge deler har betydning for kondisjonstallet, og kalkulatoren vil være omtrent like nøyaktig uansett hvilket mål på kroppskomposisjon som benyttes. En lav hvilepuls er et tegn på et sprekt hjerte og god kondis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg