mandag 28. januar 2019

Emmaljunga

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter för barn och familj. Hitta rätt produkt till rätt pris. Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test!


Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer.

Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Store Rabatter her De Beste Priser Nå! We use cookies to offer you the best user experience of our site. Emmaljunga barnevogner Er laget for moderne foreldre med høyeste krav.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn.

Finner du ikke det du ser etter? Svenskproducerte barnevogner av høy kvalitet fra Emmaljunga. Vognen er tilpasset det nordiske klimaet og kan bygges sammen på smarte måter å få en drømvogn. Du finner alt fra snøhjul til en varm og koselig vognpose.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. De fineste barnevognene og utstyret Lynrask levering på sprell. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Norges største barneutstyrskjede med over butikker. Vi har fokus på service og sikkerhet.


Carmen Duo Combi er i prinsippet samme vogn som Classic Duo Combi. Forskjellen som gir Carmen et luftig utseende er stoffvalg, materialvalg, Classic Chromunderstellet. Håndtaket er av teleskop-typen, og passer fint om det er høydeforskjell mellom dem som skal trille vognen.


Rygglenet i sportsdelen kan justeres opp og ned slik at barnet får en behagelig liggestilling også her. Komplett hjul med felg og dekk. De erbjuder ett alternativ med hållbart tänkande för miljö och genuin, svensk kvalité.


Förlossningsgaranti, räntefri avbetalning.

NXTDuo kombivogn med Outdoor Air understell, komplett med ligge og sittedel. Dette er en kompackt og lett vogn som passer perfekt for deg som bor i byen. Men det er en relativt tung vogn. Det er ikke uden grund.


Fabrikken ligger i, gæt engang, Emmaljunga. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vognene blir produsert i en fabrikk i sverige. Bremsene virker ikke, men kan kanskje repareres. Brukt som sovevogn i bhg.


God plass og kan brukes lenge som sovevogn. Oppbevart innendørs. I vårt testpanel for denne vogna er det ni testfamilier som har hatt vogna i tilsammen år.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Barnevognens vekt 14.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg