torsdag 24. januar 2019

Volvat oslo timebestilling

Høy faglig kompetanse og personlig service. Bestill time i dag. Våre allmennleger vil kunne henvise deg videre til riktig spesialist ved behov. Det skal lønne seg å være medlem. Rask og effektiv behandling.


Søk etter behandling eller behandler og bestill time for konsultasjon på nett i dag. Vi har kort ventetid! Avdelingen på Majorstuen har også legevakttjeneste. Les mer og bestill time i dag.


Kontakt et av våre sentre for å bestille time per telefon eller om du bare lurer på noe. Volvat Orbita Øyelegesenter er på Grensen. Reiser du kollektivt, kan du reise med både T-bane og buss. Gå av på Borgen stasjon (stasjonen etter Majorstuen), og gå tilbake i retning Majorstuen. Allmennavdelingen - tlf.


Volvat oslo timebestilling

Alle sentrene er sentralt lokalisert. Prisene er inklusive anestesi, alt medisinsk utstyr, proteser og etterkontroller innen år. Prisene er veiledende og vil fastsettes ut ifra en individuell vurdering av inngrepets art.


Se behandlinger, priser og bestill time. Kort venteti høy faglig kvalitet og personlig service. Helse fra topp til tå. Pass og annen legitimasjon. Ta alltid med deg det gamle passet ditt selv om det er utløpt.


Er det mer enn tre måneder siden passet utløp må du også ha med deg annen gyldig legitimasjon med fødselsnummer og bilde. Vår ekspertise er din trygghet. Vi tilbyr behandlinger for hudforbedring, rynker og linjer, pigmentering, solskader, arr, akne og uren hud.


For disse behandlingene kan vi bruke fillere og botulinumtoksin samt tilpasse kombinasjoner med kremserien ZO Skin Health og ZO Medical spesielt for deg. Vi vil etter hvert også tilby laserbehandlinger mot blodkar i ansikt og på kropp og for generell hudforbedring. Volvats kirurger har utført mange tusen brystoperasjoner - alt fra silikon og brystløft til brystreduksjoner. Kontaktinfo, kart, ansatte, kvalifikasjoner, omtaler.


Poser under øynene. Mange føler at de ser trøtte, uopplagte og eldre ut på grunn av såkalte poser under øyene. Faktorer som kan bidra til at huden rundt øyene blir slapp og henger er økende alder og moderne livstil.


Det innebærer at de tilbyr et bredt spekter av kirurgiske inngrep og fysioterapi. Med tre operasjonsstuer, med tilhørende oppvåkningssal, sengeplasser og ulike spesialrom, er helsetjenestene i byen betydelig oppgradert. Vårt moderne utstyr i kombinasjon med våre dyktige veterinærers fagkompetanse, gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av behandlinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg