onsdag 23. januar 2019

Lue oppskrift pinne 5

Den enkle ribbestrikka lua som sitter godt på hodet, til alle anledninger og alle folk. Med enkel og pen felling i toppen. Lue med brettekant. SISU inneholder ullgarn og nylon. Superwashbehandlet som gjør dette velegnet til maskinvask.


Vinn 5kr til garn.

Registrer deg til Hobbiis gratis nyhetsbrev og motta gode tilbud og tips på mail om hele sortimentet vårt. Du deltar samtidig i konkurransen om et gavekort på 5kr. Her er en forbedret oppskrift : Garn som passer til pinne nummer , bruk gjerne rester. Denne gangen testet jeg ut noe nytt på vrangborden, nemlig falskflette – og dette var en enkel og veldig fin detalj. Men dette fungerte utmerket.


Brukte pinne på alle. Takk for at du deler en flott oppskrift ! Er ferdig med første lue som skal bli julegave. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift?

Her kan du gratis laste ned så mange du ønsker både hekle og strikkeoppskrifter til dame, barn, herre og interiør. Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. Alle strikkeoppskriftene er tilpasset våre Trysilgarn. Dette garnet får du i mange ulike kvaliteter og farger til en svært vennlig pris. Trysilgarnet holder høy kvalitet og flere av garnene er tilpasset sensitiv hud.


Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Selges kun sammen med garn. Norwegian Norwegian.


Pinne nr , Pinne nr. Jeg lurte på om noen kunne komme med tips om hva jeg kan strikke av et garnnøste jeg har liggende? Men jeg har et garnnøste liggende som e. Fortsett fellingen med maske mindre før du strikker rett sammen, til det gjenstår masker på hver pinne = masker.


Klipp av tråden og fell maskene ved å trekke tråden gjennom maskene. Stram, slik at toppen på luen snurpes sammen. Fest alle løse tråder.


Dusk med lue Garn: Ullrikka fra Gjestal, nøster holder akkurat til lue og dusk. Oppskriften ble til underveis og jeg tenkte å dele med dere.

Legg opp masker på pinne og strikk vrangbord til ønsket lengde. Bytt til pinne og øk masker. Strikk glattstrikk til ønsket lengde. NO: Nyt en stille romjul med litt fasjonabelt håndarbeid - eller kanskje du har mangler en ekstra gave og har noen timer før julefeiringene begynner?


Vi har latt oss inspirere av STYLEmag-blogger, designer og strikkeentusiast Maria Skappel, som tipser om sin egen strikkeoppskrift på Skappel-luen, som kan fullføres på noen timer. Endelig en rynkekrem som virker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg