onsdag 23. januar 2019

Vaksinasjon mauritius

Book hotell på nett. Gratis avbestilling! Reserver ditt Hotell på Mauritius online. Bekreftelsen kommer med en gang.


Dette inkluderer vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio for alle hvert 10. Dersom vaksinasjon for stivkrampe og difteri ønskes, bør en uvaksinert person kontakte lege opptil ett år før avreise. For poliomyelitt bør en uvaksinert person kontakte lege minst uker før avreise. NettDoktor har en vaksineoversikt her. Vaksineinformasjon.


Oppdatert av: Kristian Sæthre, lege. Relevante artikler. Beskyttelse mot hepatitt A (epidemisk gulsott). Hepatitt B-vaksine (ved langvarig opphold i landet eller ved kortere opphold hvis du har tenkt til å reise flere ganger til land der det er risiko for smitte).


Når du ankommer Mauritius skal du fylle ut en blankett hvor du skal skrive adressen på ditt oppholdssted på Mauritius : Le Meridien Ile Maurice Hotel, Village Hall Lane, Pointe aux Biches, Mauritius. Så lenge ikke oppholdet på Mauritius overskrider måneder, trenger du ikke visum. I Mauritius kjører man på venstre side av veien.


Internasjonalt førerkort er ikke obligatorisk i Mauritius og utenlandske førerkort aksepteres såfremt de er utstedt av relevante myndigheter. Selv om det offisielle språket i Mauritius er engelsk, er fransk mer utbredt. I tillegg snakkes kreol (Mauritian Creole), bujpuri, tamil, hindi og urdu. For alle reiser bør du ha oppdaterte grunnvaksinasjoner i henhold til anbefalinger fra norske myndigheter. Andre vaksiner, som for eksempel gulfebervaksine, kan ikke gis til gravide.


Eventuell vaksinasjon av gravide bør om mulig ikke gjøres i de tre første månedene av svangerskapet. Det er i tillegg en rekke sykdommer man ikke kan vaksinere seg mot, som for eksempel malaria. Legen avgjør om du kan bruke malariatabletter.


Ved vaksinasjon i utlandet er det viktig å få skriftlig dokumentasjon på type vaksine og dato for vaksinasjon slik at dette kan registreres og eventuelt følges opp etter hjemkomst. Dette er spesielt viktig dersom vaksinasjon er et ledd i forebyggende behandling etter mulig smitte med rabies eller hepatitt B. Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til alle land i Afrika. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type boste hygieniske forhold og lengden på oppholdet.


Vi setter alle vaksiner, gir helseråd til din reise og skriver ut resepter på malariaforebyggende tabletter. Travel vaksinasjon guide. Hva vaksiner er nødvendig for Mauritius ? Hvis du planlegger å reise til Mauritius , må du være vaksinert mot noen av de alvorlige sykdommene. BLIXEN TOURS — Vi skaper øyeblikkene.


Store reiseopplevelser handler ofte om små detaljer. Detaljer som gjør forskjellen mellom en god ferie til en uforglemmelig reise. Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv i Kruger nasjonalpark.


Lodgen din ligger et steinkast fra parken, og fra terrassen er det utsikt til dyrene. Avslutt reisen på de eksotiske strendene på Mauritius. Det trengs to doser med fire ukers mellomrom for å få kortvarig beskyttelse (ett år) mot hepatitt A og delvis beskyttelse mot hepatitt B. Etter den tredje dosen får de fleste langvarig beskyttelse mot begge sykdommer.


Hver reisende ansvarer selv for å innhente anbefalinger fra sin lege eller vaksinasjonskontor før avreise, utformet etter sin egen tilstand. For informasjon om eventuelle vaksinasjoner ber vi deg derfor kontakte vaksinasjonskontor eller lege på ditt hjemsted. Ja, og på denne siden kan du se hvilke vaksiner som er anbefalt. Utenriksdepartementet gir på disse sidene praktisk reiseinformasjon, reiseråd og informasjon om hva slags tjenester og bistand norske borgere kan forvente av utenrikstjenesten.


Under hvert enkelt land finner du blant annet praktiske opplysninger, sikke. Hvorfor bruke en valutakalkulator? Enkel tilgang til valutakonvertering er ofte nyttig.


Dette kan være greit for mennesker som reiser mye i utlandet eller for deg som handler mye med utlandet, men også deg som skal på ferietur til utlandet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg