torsdag 17. januar 2019

Grilldress 90 tallet

Finn Grilldress Kostymer for Festen. Vi har et stort utvalg av -tallskostymer til både kvinner og menn, så du kan skru tiden tilbake til det vår generasjon vil kalle det aller beste tiåret, nemlig - tallet. Men også pop fra artister som Micahel Jackson, Prince, Madonna og Kylie Minouge. LES OGSÅ:problemer vi hadde på - tallet.


La oss mimre år tilbake i tid.

Mye av det er blitt populært igjen nå, mens andre ting aldri, aldri, aldri bør dukke opp i klesskapet ditt igjen. Det kunne aldri bli for mye sleng. For - tallet er fortsatt lillesøsteren som ofte faller litt bakpå storebror 80- tall. Det kan i hvert fall virke sånn når man snakker med folk. Alle som levde på 80- tallet , forteller i store ord om hvor bra det var og alt det førte med seg.


Og man kan nesten glemme de ti årene som kom etter. Stikkord er hip-hop og discomusikk og grunge.

Less is more” ble en stil flere fulgte på - tallet. Det var slutt på det store og glorete fra 80- tallet , og in med skinnjakker, store strikkegensere og høye jeans. Vi husker vel alle denne sangen som kom sent på - tallet ! Norsk dokumentarserie.


Ti kvelder i høst skal vi reise tilbake til - tallet. I hvert program møter vi tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. En ny generasjon trådte frem, nye samfunnsgrupper og nye problemer dukket opp.


Liste over førsteplasser på den norske singellisten er en oversikt over samtlige sanger som har toppet VG-lista, Norges offisielle singelliste. Størst Utvalg av Grilldress Kostymer. Den vesle vampyren. Forholdet til verden omkring endret seg også.


De aller mest hardcore -talls entusiastene i dag har plukket opp Buffalo-trenden igjen, men den noe sobrere -talls trenden med New Balance-sko er derimot noe flere har trykket til sitt bryst. I motsetning til på - tallet finnes de i dag i en rekke ulike farger og selges i byens mest trendy butikker. Hva er det forresten som var så utskjelt, men toneangivende på - tallet ? Det var jo tiåret der cred var mantraet og retro hovedtrenden, så da kan det vel ikke ha vært verken utskjelt eller toneangivende.


Uansett, beste låt på - tallet var muligens … Baby One More Time med gode gamle Britney.

Championship Manager (nå Fotball Manager) har holdt koken siden starten av - tallet , og jeg må si gullalderen var rundt årtusenskiftet. Henda i været, alle som elsker -talls klær! Vi har latt oss inspirere av - tallet og har satt sammen et klassisk utvalg av klær og tilbehør til damer, herre og barn. Martens, pilotbriller, gensere fra adidas og undertøy fra Calvin Klein - her finner du det beste fra dette ikoniske tiåret med morsom og leken mote.


Vår mest leste artikkel forrige helg tok for seg one-hit wonderne fra 80- tallet. I dag følger vi opp med en liste over de største døgnfluene fra -årene. Vi har definert en døgnflue som en artist eller gruppe som hadde stor suksess i et begrenset tidsrom, og som aldri har klart å gjenta bedriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg