tirsdag 22. januar 2019

Hekle sokker nybegynner

Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp. Bredt utvalg av sokker på Stylight.


Strikkehjelpen er for deg som er nybegynner innen strikking. Alle kan lære seg å strikke bare de får den rette hjelpen i starten!

Her finner du de mest brukte teknikkene forklart, samt over 1bilder som viser hva du skal gjøre steg for steg. Jeg kom over en strikkeoppskrift på ullsokker som jeg gjerne skulle prøv men problemet er at jeg ikke skjønner bæret av den. Jeg er rå på å strikke skjerf og luer og sånne ting, men mer avansert enn det har jeg aldri prøvd meg på. Jeg har heller aldri lest noe særlig med oppskrifter, så je.


Har du alltid hatt lyst til å strikke sokker , men ikke helt vet hvordan du skal starte? Her viser vi deg to ulike metoder. Med den første metoden (som vises i videoen) får du en sokkeoppskrift der hælen praktisk talt strikker seg selv.


Om du bare følger steg for steg i videoen, er vi sikre på at du skal få til å strikke sokker.

Om du ikke har prøvd hekling før anbefaler jeg virkelig å gi det et forsøk. Jeg lærte meg selv å hekle fra en gammel bok som jeg fant i mammas bokhylle, og jeg ble umiddelbart hektet. Dette er snart år siden, og lidenskapen har bare vokst med årene.


Du kan sette ditt personlige preg på hjemmet med disse fine, økologiske gryteklutene med bobler. Du kan hekle disse fantastiske gryteklutene med boblemønster ve å følge veiledningen under. I denne videoen lærer du hvordan du skal hekle luftmasker, kjedemasker, fastmasker, halvstaver og staver. Denne måten å strikke sokker på lærte jeg for ca år siden av min mor , som igjen hadde lært det av sin mor.


Jeg har strikket sokker etter andre teknikker, men vender stadig tilbake til denne metoden, sokken sitter fantastisk godt på foten. Hand Embroidery Amazing Trick, Easy Flower Embroidery Trick with Fork, Sewing Hack - Duration: 6:12. Oppskriften finner du her. Lær å strikke med strikkeskolen.


Dette er en side både for deg som vil lære å strikke, og for deg som ønsker inspirasjon. Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk? Dagens oppskrift: Heklede sokker Hver dag legger vi ut tips om en gratis hekleoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Det beste Sokker utvalget.

Så fine sokker du har strikket! Jeg kan strikke det meste, men sokker det liker jeg ikke å strikke. Men jeg har en snill mamma, som gjerne strikker ;O) Jeg må innrømme at jeg bruker stort sett oljemaling, uansett hva jeg maler. Jeg synes det blir best resultat med oljemaling.


Men fy fy det er ikke bra for meg med astma, men men. Boken starter med et heklekurs som får selv en nybegynner til raskt å føle seg som fullbefaren. Les mer om denne hekleboken.


Hekleglede er boken for deg som har lyst til å begynne å hekle , men blir skremt når du ser en oppskrift med mange forkortninger. Jeg liker å sy, strikke, hekle , sy om ting, sy klær, lage gardiner om til kjoler for eksempel, perle, lime, og finne nye bruksområder til gamle ting. Oversikt over hekleoppskrifter kategorisert etter forskjellige ting du kan hekle :-) Hekling er virkelig en morsom hobby og mulighetene for hva man kan lage er ustoppelig. Denne katalogen over hekleoppskrifter er forholdsvis ny her på siden vår, derfor vil nye oppskrifter jevnlig legges til.


Alt er enkelt når man kan det, og husker selv hvor jeg strevde med mine første sokker , og hvor mye enklere alt hadde om jeg hadde hatt bilder av det underveis. Videresalg i butikker og på nettsider er derimot ikke lov da jeg selv tar imot bestilling på ferdig strikkede votter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg