søndag 20. januar 2019

Interiørdesigner

Finn interiørdesigner nå på Kensaq. Interiørarkitekt i Oslo. En interiørdesigner former våre fysiske omgivelser og skaper forskjellige miljøer i boliger, på hytter eller på arbeidsplassen.


Det kan være en liten skjønnhetssalong, kafe, restaurant, kontor eller butikk. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.

Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Takk for spørsmålet ditt. Så spennende at du tenker på å bli interiørdesigner ! Man kan utdanne seg til det som heter interiørkonsulent på videregående skole. Som interiørdesigner skal du designe innredningsløsninger og faglig begrunne dine valg.


Studiet starter med innføring i basis interiørlære på modul A. De øvrige moduler tilfører eleven kompetanse innen konseptutvikling, gode produktvalg og kunnskap for å visualisere konseptløsninger. Hege Wølner er interiørdesigner og fargekonsulent med års erfaring i interiørbransjen.

Mitt navn er TOVE I mer enn år har jeg drevet mitt eget firma som interiørdesigner. Karina Lilleeng Holmen er kanskje mest kjent som eier av interiørbutikken Eske på Bislett i Oslo, men jobber også med mange spennende oppdrag som interiørdesigner og stylist. Karina har stor sans for fargebruk, og er en sann ambassadør for gode fargenyanser.


Zett interiørdesign er et firma som tilbyr interiørkompetanse. Velkommen til Intro. Din foretrukne designpartner på små og store prosjekter!


Vi bistår deg enten du skal selge eller pusse opp. Det finnes en flust av hjelpere der ute. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for akkurat deg. Hvem vil sørge for at du får et resultat du vil leve godt med?


Room Design ønsker å skape optimale og funksjonelle rom hvor dine ønsker, behov og drømmer er ivaretatt. Jeg vektlegger et godt og tett samarbeid med deg fra første møte og kan tilby åpne, grundige og kreative prosesser. Sitter som mellom barken og veden og lurer på om jeg skal utdanne meg som interiørdesigner eller bedriftsleder. Noen der ute som jobber som interiørdesigner , eller som har noen peiling på om det er et lønnsomt yrke?


Hvordan er etterspørselen etter interiørdesignere? Vil på en måte ikke ta en utda. Hun er utdannet fra Merkantilt Institutt i Oslo. Tidligere jobbet hun innen eiendomsbransjen.

Hun jobber mest mot det private markedet. Hennes stil kan beskrives med tre ord: formfin, dynamisk og tidsriktig. Vi er en gjeng med kreative interiørdesigner e som brenner for faget vårt – og for våre kunder.


Med entusiasme, profesjonalitet og en god dose lekenhet, hjelper vi deg å skape interiørdesign som både er funksjonelt, personlig og vakkert å hvile øynene på. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg