mandag 28. januar 2019

Power strømavtale

NorgesEnergi kjemper for å kutte strømutgiftene til våre kunder. Vi elsker billig strøm! Det skal vi fortsette med! Les mer om hvem vi er. Betal strøm til innkjøpspris.


En superenkel strømavtale. Alltid oppdaterte nettpriser i butikk! Valget av strømavtale er enkelt om du vil bytte til Hudya, ettersom de bare tilbyr en eneste strømavtale. Dette gir en mer nøyaktig oversikt enn strømkalkulatorer som kun viser kostnad for neste måne og gjør valg av strømleverandør enklere. Spotpris og nettleie kommer i tillegg, men er like uavhengig av strømleverandør.


Velg en stabil strømavtale med lavt påslag, så kan du være sikker på å ende opp med billig strøm i vinter. Hudya Power er en del av Hudya Group, et norsk konsern som også opererer i Sverige og Danmark. Hudya tilbyr ulike tjenester til private forbrukere og virksomheter, innenfor blant annet mobiltelefoni, alarm og forsikring.


Strømavtale med bindingstid. Når du er på jakt etter strøm er det nemlig flere som tilbyr strømavtale med bindingstid. Har du en fastpris avtale?


Enkelte av strømavtalene kommer med gunstige kampanjepriser i starten av avtaleperioden, det er derfor spesielt viktig å se hva den årlige kostnaden blir, slik at man ikke blir lurt av rabatten. Selv om en strømavtale har null i påslag den første måneden, kan den totale årlige kostnaden gjøre at strømavtalen havner i bunn av listen. GNP Energy er en uavhengig strømleverandør. Når du velger å gi oss din tillit er du med på å utfordre gigantene i bransjen.


Få riktig strømavtale i dag. Sjekk hvordan du finner billigste strømavtale og hva du kan kreve når strømmen blir borte eller skader elektronisk utstyr. Finn markedets billigste strømavtale.


Vi gir deg mer enn en god strømavtale : Prismatch, fornøydgaranti og mobilabonnement til fordelspris. Velg innkjøpspris eller prisgaranti. Se tilbudet og les mer om dine medlemsfordeler her!


Prisene er inkludert kostnader til myndighetspålagte elsertifikatkostnader. Fordelsprogram for medl. Avtalen gir Trumf-bonus på strømforbruk. El-sertifikater er inkludert.


Egne betingelser gjelder. Med fordelen iberegnet koster avtalen 1. Prisen på spotprisavtaler. For eksempel et påslag på øre, pluss en månedspris på kroner. Fjordkraft Power -spot: Du får 5kroner å kjøpe for i Power. Spotpris strømavtale er basert på den samme prisen leverandørene kjøper inn strømmen for.


Spotpris er en strømpris som henger sammen med det norske markedet og beregnes av strømbørsen Nord Pool ASA hver eneste dag, og vil derfor variere og være i konstant endring. En derivert variant av en spotprisavtale kan være en strømavtale som for eksempel selger deg strømmen til en vektet markedspris, hvor den høyeste strømprisen for en gitt dag, blir tatt som spot-prisen for hele dagen. Dette kan jo være greit, om det ikke kommer noen gebyrer i tillegg, men det er ingen ekte spot-pris. Men det er ikke bare telefonselgere som har en slik strategi.


Se dagens strømpriser. Gjør ditt hjem smartere med Tibber Power -ups. Med Tibber Power -ups styrer du strøm på en helt ny måte.


Power -ups er vårt begrep for integrasjoner og smarte dingser som lar deg kontrollere hjemmet ditt og gjøre bruk av strøm mer effektivt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg