torsdag 31. januar 2019

Klump ved inngangen til skjeden

Utseendet til en klump , ryggraden eller pellet i skjeden er vanligvis ikke et tegn på alvorlig sykdom. Men hvis det forårsaker symptomer, kan det bli inngroet hår, herpes, kviser eller andre mindre vanlige årsaker, som åreknuter. Kjenn de vanligste årsakene og hvordan behandlingen er utført for hver. AnonymforuSkulle sette inn en tampong igår, og da merket jeg en klump inni skjeden.


Oppdaget en hvit liten klump i skjedeinngangen!

Den ligger nokså langt inne på venstre side. Når du har sett en slik kul ved inngangen til skjeden , og at den har samme farge som slimhinnen her, vil jeg helst tro at dette dreier seg om et. Jeg hadde ca en ukes tid eg klump i skjeden.


Merket at det gjorde vondt ved samleie da jeg satt oppå. Dette vedvarte og da jeg kjente meg i underlivet kjente jeg en kul rett ved inngangen til skjeden. Det ble også trangt da samboeren min skulle trenge seg inn.


SVAR: Hei Så flott at du har begynt å kjenne på deg selv og se på deg selv!

Mange jenter som gjør det kan bli litt overrasket, og det er mange jenter som har skrevet til oss med akkurat det samme som d. Kjærestens penishode var ved hullet mitt. Kan jeg ha blitt gravid av dette? Klump ved skjeden som ikke går bort av seg selv. Tok en pille viagra ved en feil, er dette farlig?


Liten myk hudklump ved rumpehullet, er det farlig? Jente på år som har en liten klump ved skjeden. Inni sjeden, rett ved inngangen , bak med endetarmen er det en klump på størrelse med en plomme.


Da jeg fikk den (ca 2mnd etter min andre fødsel) var hadde jeg mye vondt når jeg skulle på do. Har ingen smerter nå. Det er ikke noe som er farlig, men kommer av at bindevevet i skjeden har blitt svakere etter fødslene.


Jeg har fått en klump ved vaginaen, barberte meg der. Det finnes ulike grader og varianter av dette. Det virker som du frykter kjønnsvorter.


Dette er spisse, stilkete eller blomkålsliknende vorter som er lokalisert til området rundt endetarmen eller kjønnsorganene, og det høres ikke ut som om dette kan være årsaken til din utvekst.

Kreft omkring vagina forekommer, men er sjeldent, og oppstår stort sett alltid hos eldre kvinner. Spurte om de kunne sjekke en liten klump ved endetarmsåpningen som jeg mistenker var ei kjønnsvorte, men de trodde det var en liten hemoroide. Trodde jeg ble bedre, men idag var skjeden plutselig veldig hoven når jeg kom hjem. Indre kjønnsleppene) og klødde litt og sved.


AnonymBruker skrev: Det er vel ikke permisjoner jeg spør etter her. Hvis de ikke har noe særlig penger å handle for. Hva kan de egentlig finne på da? Hadde den imidlertid utenpå, ikke inni.


Det var bare en stor, litt hard klump fylt med talg rett og slett. Litt som en gigaversjon av disse harde, underjordiske kvisene som kan dukke opp i ansiktet en sjelden gang (isj). Best å komme seg til gynekolog ja, men jeg forstår utålmodigheten din!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg