torsdag 24. januar 2019

Stor mage kvinne

Brukere har fått hjelp mot bl. Hva kan min unormalt store mage skyldes? Utseende på magen: Gravid fasong. Ingen løshu men relativt myk.


Kroppen min er velproporsjonert, men størrelsen på magen er urimelig og meget stor i forhold til resten. Høye kvinner får mindre mage.

Smale, slanke kvinner kan ha en stram mage , inntil kroppen. En lav, tettbygd kvinne , med kort overkropp, vil vanligvis få en større mage enn en kvinne som er høy, som bærer barnet lenger inn i kroppen. Også overvektige kan få ekstra store mager under graviditeten, selv om barnet er normalvektig.


Kvinner anbefales et midjemål under centimeter og menn centimeter for å redusere riskoen for diabetes og hjerte- karsykdom. Faren for hjerte- og karsykdommer øker betydelig når midjemålet er større eller lik centimeter for kvinner og 1centimeter for menn. Dette er helt forferdelig.


Jeg sammenlignet med min venninne som er gravi månder på vei, og min mage er større enn hennes. Det ser helt forferdelig ut, og jeg har ingen klær og ha på meg pga dette.

Alle gensere blir for korte over magen, og jeg kan ikke ha på meg noe ettersittende. En gjenstridig og stor mage kan skyldes at korsettet av muskler rundt ryggen, langs hoftene, bekkenbunnen og øvrige magemuskler trenger en solid oppstramming. Muskelkorsettet stabiliserer kroppen og gir en flott holdning, som er nødvendig for å bruke muskulaturen riktig når du beveger deg. Ellers kan magen henge ut og bule utover.


Oppblåst mage kan bety cøliaki og laktoseintoleranse. Spesialist i indremedisin og gastroenterolog Peter Coll ved Volvat Medisinske Senter i Bergen forteller at det er rundt prosent av menn og prosent av kvinner i Norge som sliter med irritabel tarm. Aldri mer oppblåst mage ! Det rykker i magen, tarmene blåser seg opp, og du eser på den ubehagelige måten.


Problemer med mage , tarm og fordøyelse er utbredt blant kvinner , særlig etter passerte år. Fakta om sykdommer i mage , tarm og fordøyelsessystemet, som magesår, brokk, Crohns sykdom, irritabel tarmsyndrom og hemoroider m. Så øker det på utover dagen. Synes det er sjelden jeg ikke har oppblåst mage , og synes det er vanskelig å se sammenheng med spesielle matvarer.


Om kvelden kan det være veldig ille (skikkelig stor mage ) og ganske vondt. Om dagen, før middag, er det ikke fullt så ille, men absolutt plagsomt og tydelig nok. Den andre faktoren som gir utslag for hvor stor og synlig magen blir er babyens størrelse. En liten baby gir naturlig nok en mindre mage enn en stor baby.


Mye fostervann vil også kunne gi en godt synlig mage. Hvis lege eller jordmor mistenker at du har mer fostervann enn normalt, henvises du til ultralydundersøkelse.

Når menn skal ha sex med en de nettopp har truffet på byen (ONS), med en kjæreste eller fast partner- whatever- Hva tenker de egentlig om de jentene som er slanke - men som har fettet samlet på magen! Rett og slett for stor mage i forhold til en ellers slank kropp. JEg har et mageproblem. UNIK for å si det sånn og det plager meg utrolig mye.


Jeg er 1høy og veier kg, så det er ikke noe galt med vekten. Advarer mot stor mage. Har du for bred midje, er sjansene store for at du har metabolsk syndrom.


Smertestillende verken forringer eller forsinker diagnostikk ved alvorlig patologi. Ved sterk mistanke om nyresteinskolikk eller gallesteinskolikk gis et NSAID parenteralt eller som stikkpille i kombinasjon med spasmolytika parenteralt, for eksempel diklofenak mg i. Ved innleggelse og intense smerter eller. Dess høyere midjemål, jo større fare for å få diabetes og hjerte- og karsykdommer.


De offisielle målene er at kvinner skal ha mindre enn centimeter rundt midjen, og menn under 94.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg