torsdag 17. januar 2019

Telefon til 10 åring

Gratis søketjeneste på nett. Vi har treff for dine søk! Valg av telefon og abonnement til barn og unge. Det er ingenting som tilsier at niåringen din ikke kan arve en brukt telefon.


Sannsynligheten for uhell og igjenglemming er overhengende stor i denne alderen og kravet til telefonens kompleksitet er ikke like stort som for en voksen. Husets 9- åring blir snart , og skal få ny telefon.

Har egentlig lova han samsung smed swish og ung abo, men så tenkte jeg meg litt om. Forslag til passende telefon ? Hun bruker tlf mye til spill, Internett, og ta bilder. Tlf brukes lite til sms og ringe, men greit med ett abonnement, hva velge? Sønnen min skal få sin første tlf til -årsdagen nå i sommer. Storebror fikk også det da han ble for noen år siden, så det er en lenge etterlengtet tlf#128521; Noen som har gode tips til begynnertelefoner?


Dersom - åringen din har en mobiltelefon kan det være lurt å inngå en avtale med barnet, om at telefonen skal ligge på et annet sted enn på soverommet ved leggetid. Da kan man unngå at barnet blir fristet til å ta opp mobilen i stedet for å sove, sier Bones. OK telefon til 10-åring HPs vevstove.

Eldste som skal i 5. Den er et par år gammel, OK nok men ikke noe mer. Hun ønsker seg veldig noe litt bedre og jeg vurderer derfor å finne noe annet i sommer. De fleste barn har mobil, og Medietilsynet viser til at hele av barn i alderen 9-år har sin egen telefon. Det finnes mange mobiltelefoner å velge mellom, og de kommer i alle prisklasser, men hvilken mobil skal man velge til barna? Når de står ovenfor et problem de ikke klarer å løse, vil mindre barn gjette på løsninger, eller velge å ikke forholde seg til det.


Ser du etter gave til - åring , og trenger noen gode tips og forslag? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet flotte gavetips i alle prisklasser, som kan passe til både gutter og jenter.


Kanskje får du gode ideer til den perfekte bursdagsgave eller julegave til - åringen ? Gave til åring – 1. Telenor og Barnevakten. Det kan være mange årsaker til å fravike en slik hovedregel, men det er alltid foreldrene som skal avgjøre om barnet er klar for å få sin første mobiltelefon. Skal du kjøpe ny mobiltelefon?


Bursdagsleker -år ­- Det kan bli flaut hvis mamma ikke henger med i svingene og setter i gang med stolleken. I denne alderen kommer også forskjeller mer fram, på godt og vondt. Mens én - åring kommer i bursdagen med sløyfe og strutteskjørt, kommer klassevenninnen med tights og sminke.


Ring for - til andre fasttelefoner.

For samtaler til mobil i Norge er prisen kun i oppstartspris og per minutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg