torsdag 24. januar 2019

Mariusgenser grønn

Garnmengde: år(1) år(1) år(1) år(1) år(1) år(1) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Mariusgenser i grønt Her er Mariusgenseren jeg bare måtte strikke! Da jeg så denne genseren i grønt fikk.


DUO inneholder merinoull og bomull.

Mykt som bomull – varmt som ull! Finne ut hvilke farger og garn som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren. Det er Sandnes Garn som eier håndstrikkerettighetene til Marius-mønsteret, og det er dermed bare de som kan selge oppskrifter på ulike plagg med marius-mønster. Du kan enkelt endre farge selv.


Nr Marius genser i Sisu med isydde ermer. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg.


Meld deg på i dag og få tipsene rett.

Høsten i år har vært kaotisk og travel, det har ført til at jeg har begynt på mange prosjekter uten å ferdigstille dem, så langt. Noe jeg derimot har blitt ferdig med er mariusgenseren med rundfelling jeg begynte på for ikke så lang tid tilbake. Setesdal strikkebok.


Det er det mest strikkede mønsteret i Norge og regnes som et ikon som sier noe om nordmenns begeistrede forhold til turer i skog og mark, i den frie norske natur. TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Denne Pinnen ble oppdaget av Mari-Kaisa Virtanen.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Fargene er grønn , lys grå og natur. ALPAKKA inneholder 1 ren alpakka for den kresne og kvalitetsbevisste!


Jada, her er strikkepinnene varme, og det går noen meter garn i uka. Det har blitt noen Mariuser ett hvert i mange kombinasjoner men denne er min første i denne fargekombinasjonen. Synes den ble fin og håper han som skal ha den også synes det.


Strikker mariusgenser i superwash ull. Klassisk utgave men med utradisjonelle farger. Den blir i sort, grå og lilla.

Garnet er Trysil garn som tåler maskinvare på grader med MILO og husk at det ikke skal brukes skyllemiddel. Garnåtgång: XS-S(1) M(2) L-XL(2) Har färgen utgått, så blir den automatisk vit. Under storleksguiden ser du garn mängd och original färg på modellen. Genseren er strikket i myk merinoull som ikke klør. Kan vaskes på ullprogram i maskinen på grader.


Dette er strikket med tillatelse fra rettighetshaver, for salg av ekte norsk håndstrikk. Jeg registrerer at disse innleggene er ganske gamle. Likevel vil jeg gjerne si at man bruker mer enn garnnøster til en marius-genser til dame i str M. Grønn spettet genser, håndstrikket genser, strikket genser med splitt,Green speckled.


Kreativ firebarnsmor med strikkeglede og entusiasme! Liker også hekling, broderi, søm og maling med mer! Elsker familien min, det å lese, skrive, reise, trene og min fine siameser, men her handler det først og fremst om form og fiber!


Garantert lave priser og rask levering - Sjekk ut vårt store fargeutvalg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg